[]

En iyi banka hangisi sizce?

Hangi bankayi tercih ediyorsunuz neden?
Enpara? Ceptereb? ing?



 
Çoğu işim için enpara (her şey ücretsiz birçok imkanı da normal standart bankalar gibi) yalnızca oradan olmayan şeyler var o zaman da garanti. Garanti tercihim olmazdı maaş müşterisi olduğum içindi :/


  • Kediyi üzdün  (11.06.20 20:52:48) 
eft işlemleri için enpara kullanıyorum, oraya sadece eft için para atıyorum. önceden küçük bir miktar para için mevduat hesabım vardı, şimdi bomboş. ücretsiz eft olayı süper ama çok az atmsi var, bana göre çok büyük bir problem(her ne kadar diğer bankalarla anlaşmaları olsa da)
kredi kartım iş bankasından. ne olursa olsun çok güvenilir geliyor, vazgeçeceğimi düşünmüyorum. her yerde atmsi var, çok hoşuma gidiyor.

  • MtKrt  (11.06.20 20:59:55 ~ 21:01:43) 
Banka güvenilirliği, atm yaygınlığı ve kaliteli hizmet açısından işbankası. Ama parasal mevzularda karlı değiller(eft ücretleri, mevduat faizleri), belki maxi puanları bol diye düşünülebilir.
Ama ücretsiz işlemleri nedeniyle ve atm yaygınlığının fena olmaması nedeniyle finansbank/enpara.

  • Unde bach canim  (11.06.20 21:04:42) 
Erkek arkadaşım enpara ve teb kullanıyor; ben garanti. Bunları en iyileri olduğu için değil, alışkanlık ve maaş hesapları olması sebebiyle kullanıyoruz. Enpara'nin avantajları var ama tabii ki, atm sayısının azlığı sorun.

En iyi banka hangisi derseniz; is bankasıdır benim için. Babam yıllardır müşterisi, dolayısıyla ben de ogrenciyken çok kullanmisimdir. Özelikle yurtdisindan para transferi için en iyi seçenekti eskiden.
  • fraise  (11.06.20 21:04:56 ~ 21:06:08) 
Üç aşağı beş yukarı hepsi bir gibi düşünüyorum. Ben akbank ile çalışıyorum. Hem alışkanlık hem rengini seviyorum. Üstüne bir kaç kez mağduriyet yaşadım. Çözdüler. Memnunum bu yüzden.


  • allah yazdiysa bozsun  (11.06.20 21:28:43) 
en iyisini bilmiyorum ama en kötüsü ingbank, ben kendim enpara kullanıyorum, bir dönem akbank kullandım çok memnundum,


  • nahtoderfahrung  (11.06.20 21:39:18 ~ 21:39:48) 
Bana kalirsa en iyisi is bankasi. Orada calistigim dondemde de, sonrasinda kullandigim donemde de cozumsuz kalan hicbir isim olmadi. Arka tarafta calisanlarin buyuk kismi da(diger kurumlara gore) islerini benimseyen guvenilir insanlar.

Ykb'nin mobil subesi cok cok iyi.

Akbank - garanti ikisinin de paragoz algisi var. Ki yine icerden bildigime gore aynen oyleler.
  • fakyoras  (11.06.20 22:53:27) 
Halkbank.

0.74'ten konut kredisi verdiler sağolsunlar.
  • yukselen gunes evi  (11.06.20 22:53:58) 
Her konuda (şube, uygulama, politika, vs) en iyi banka --> iş bankası. Sadece biraz tuzlu.


  • roket adam  (11.06.20 22:58:24) 
İşbankası. Kurumsal olarak daha başarılı buluyorum


  • kestane gürgen palamut  (12.06.20 01:05:50) 
25+ yıldır yapı kredi kullanıyorum.

borcun geciktiğinde boğazına çökmeyen hesaptaki paranı anında bloke etmeyen bir banka.
  • orpheus  (12.06.20 05:58:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.