[]

Araç Muayenesi Hakkında

Arkadaşlar merhaba. İnternetten okuduğum kadarıyla araç muayeneleri 3 nisan itibariyle 3 ay ertelenmiş. Tüvtürk sitesindeki duyuru aynen aşağıdaki gibi:

"3 Nisan 2020 tarihinden itibaren (3 Nisan dahil) üç ay içerisinde muayene süresi gelen araçlarının muayenesini gerçekleştiremeyen motorlu taşıt sahipleri, araç muayene işlemlerini bu sürenin bitimi olan 3 Temmuz 2020 tarihinden itibaren 45 gün içerisinde gerçekleştirebilirler."

Benim aracın muayenesi 19 haziran itibariyle bitiyor. Bu erteleme kararında iptal veya değişiklik oldu mu bilen var mı? Araştırdım ama bulamadım. Ona göre tarih geçmeden yaptıracağım mecbur.

 
şimdi yaptırmazsanız 3 temmuz + 45 gün içinde yaptırabilirsiniz gibi anladım. 15 eylül son tarih gibi?


  • ozdek  (11.06.20 13:23:06) 
Çevirmede zaten vizeye bakmıyorlar şu sıralar, çok kasmadan müsait olduğun bir zaman git.


  • kanlakarisikyagmur  (11.06.20 14:37:49) 
herkes birşey diyor bu konuda. ceza kesebiliyor diyen var, işte bakmıyor diyen var. benim de 18 mayıs'da doldu. egzoz ölçümünü yaptırdım, bunun cezası çok fazla çünkü. 2 gün önce de muayeneyi yaptırdım, gecikme cezası almadılar. istasyonlar açık alanda zaten bence yaptırın.


  • surprise  (11.06.20 15:36:39) 
Muayene btiş tarihi 2 nisan olsaydı, ve yaptırmamış olsaydık, cezalı ücret öderdik.

3 nisan ve sonrası için cezalı ücret yok, eylüle kadar yaptırabilirsiniz.

Açıklamadan bunu anlıyorum.
  • John Bloor  (11.06.20 17:19:24) 
reserved


  • since1907  (11.06.20 21:22:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.