[]

Anne kedi bahçeden eve gelince sürekli miyavliyor

Beş on dakika kadar. Yavrular zaten görünürde veya yanında. Mamaya başladı bebeler bu arada. Neden acaba? Bir iki haftadır böyle anlam veremiyorum yahu. Bahçeye ben indiğimde yanıma gelir oynarız vs hiç miyavlamaz. Eve girer yavrulsrin yanına gidene kadar 30 saniye falan geçer hiç miyavlamaz ama yavruların yanına gidince başlıyor gaydaya:((




 
Eve girince dışarı çıkmak istiyor, dışarı çıkınca eve girmek istiyor. Acaba yavrularını bahçeye çıkarmamızı mı istiyor? Avlanmayı vs öğretmek için? Yavrular şu an 6 haftalık


  • Fusha  (11.06.20 10:17:09) 
içeri girip miyavladığında sizin yanınıza gelmiyorsa sizinle ilgisi yok miyavlamasının.

çocukların yanına gidip miyavlıyorsa bebeleri hizaya sokmak için olabilir. Etrafına toplansınlar istiyordur. Emzirecekse pozisyon almalarını istiyordur filan. Genelde böyle küçük yavruların yanında miyavladığında uzanıp emzirmeye başlar. Çocukları çağırıyor yani mama saati diye.

Yok emzirmiyorsa genel kontrol olabilir. "Anneniz geldi. Neredeseniz bir gelin bakalım. Hepiniz burada mısınız?" gibi bir kontrol.
  • elestirman  (11.06.20 13:22:08 ~ 13:22:20) 
Benim aklıma mama süt ilişkisi geliyor hocam. Kediler mama yediği için süt emmiyorlar ama annenin de sütü var o yüzden rahatsız olabilir mi anne kedi?


  • Fusha  (11.06.20 13:51:03) 
6 haftalık kediler süt içmeye devam eder. Daha seyrek içerler ama içerler yine de. Annenin memelerinde süt biriktiyse özellikle çağırıyordur rahatlamak için ve içgüdüsel. Kediler küçükmüş daha mamalarını biraz azaltabilirsiniz. Şu an koyduğunuzun 3te 1ini ya da yarısını koyun. Süt içmeye yönelsinler takip edersiniz. Duruma göre kademeli olarak mamalarını artırırsınız.


  • elestirman  (11.06.20 15:52:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.