[]

at yarisi - 1./2. altili, aksam kosusu vs.

bunlarin arasindaki farklar nedir? benim oynadigim donemde gunde 1 sehirde kosu olur tek altili olurdu simdi 1. / 2. altili + aksam kosusu olaylari var. farklari nedir, siz hangisini tercih ediyosunuz, neye gore hangisine oynamali?




 
1 yarış şehrinde o gün en az 9 koşu varsa 1 ve 2. Altılı diye 2 altılı koşturuyorlar daha fazla kazanmak için.

Varsayalım 9 koşu var İstanbul'da. 1-2-3-4-5-6. Koşullar 1. Altılı 4-5-6-7-8-9. Koşular 2.altılı oluyor.

2.altılı her zaman daha çok tevzii toplar ve insanlar ona oynarlar. Genellikle daha i atların koştuğu daha yüksek ödüllü Koşular ilk koşulara verilmez.

Mesela bugünkü İstanbul 1. Altılı 993.000 TL 2. Altılı ise 1.553.000 TL dağıtmış.

En iyi atların koştuğu hipodromlarda sırasıyla İstanbul-Ankara-Adana-İzmir ve Doğu illeri diye gider. Dengesiz atların koştuğu doğu hipodromları genellikle yüksek sürpriz ile biter ve bilmek daha zordur.
  • ihanet kac kisilik  (10.06.20 21:22:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.