[]

Takıntılı Eski Sevgili Problemi

Merhaba;

Yaklaşık 3-4 ay sevgili olduğum bi çocuk vardı, takıntılı hallerini görünce kendisinden ayrılmaya karar verdim. 3-4 aylık ilişkide bile çok zordu ayrılık. Ayrılmamızı 1 aydır sindiremedi, son hareketi ise benim oturduğum siteye girebilmek için benim oturduğum blokta daire kiralamak oldu. Bir rahatsızlık ya da tehdit durumu yok, sadece her sabah kapıma seni seviyorum yazılı bir not bırakıyor, bunu da bi deney varmış işte bitkiler bile onlara sevdikleri söyleniyorsa bi süre sonra bu sevgiye karşılık vermeye başlıyolarmış. Buna dayanarak yapıyor. Ben şimdi ne yapayım, nasıl kurtulayım bilemiyorum.


 
benim oturduğum siteye girebilmek için benim oturduğum blokta daire kiralamak oldu.

> çok tehlikeli bir tip. iyice zivanadan çıkıp size ve kendine zarar verebilir. yasal yollara basvursaniz iyi olur. uzaklaştırma falan.
  • tabudeviren  (10.06.20 16:53:29) 
uzaklaştırma demeye gelmiştim.

Hocam şimdilik rahatsız etme durumu yok ama ilerde olabilir gibi geldi bu profilde.
  • lcha  (10.06.20 16:58:39) 
Sanırım siz olan bitene gereğinden fazla iyi niyetli yaklaşıyorsunuz. Ama eski sevgiliniz sizi ciddi anlamda rahatsız etmeye başlamış bile. Üstelik huzurunuzu kaçırıp, ne yapsam diye düşünmeye başlamanıza neden olmuş.

"bunu da bi deney varmış işte bitkiler bile onlara sevdikleri söyleniyorsa bi süre sonra bu sevgiye karşılık vermeye başlıyolarmış."

Bu kafasında kurduklarıyla ya yarın onu sevmeniz için size zarar verecek bir şeye kalkışırsa? Size ya da evinize giren çıkana saldırabilir, sizi takip edebilir.

En kısa sürede elinizdeki notlarla, varsa mesajlarla şikayetçi olun. Bir daha lütfen bu kişi ile muhatap olmayın. Şikayetinizle ilgişi gerekli şeyler yapılmazsa sosyal medyadan destek alın.
  • GoodMorningTeacher  (10.06.20 17:17:22) 
Ev benim kendi evim o yüzden taşınamam. Ayrıca ortak arkadaşlarımız var evimi bulması çok zor değil.


  • soufigay  (10.06.20 17:36:14) 
Arkadaşlarınız, arkadaşsa yeni evinizi söylemezler. Bugün sabırla not bırakıp karşılık bekleyen kişi, yarın karşılık gelmeyince ne yapar ?


  • fezagezgini  (10.06.20 17:44:52) 
çok korkutucu. avukat aracılığıyla gerekli yerlere başvurun.


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (10.06.20 18:02:45) 
Benzer bir vakayı yaşadık. Çocuk kızı seviyordu mutlulardı falan filan sonra kız ayrılmak istedi eleman bir acayip tiplere büründü. Ders çıkışlarına geldi sürekli kız reddetmesine rağmen ısrarlar geldi bazen evine kadar takip etti. Bir gün evin önünde bıçak çekti kıza falan. Tabi polise bildirdik sivil polislerle koordineli bir şekilde yine okul çıkışına gelmişken yakalattık. Ama eleman manyak tabi. Bir şekilde çıktı gözaltından. Sonra kliniğe yatırmışlardı en son. Malesef toplumda böyle ciddi sorunları olan bireyler var fakat kimse farketmiyor. Ailesi yeteri kadar dikkat etmediği için bir gün gelip başkasının çocuğunun canını yakıyor. Hiçbir şekilde acımayın direk polise gidin. Fakat polis size sana bir şey yapmadan yakalayamayız diyebilir. Genelde öyle diyorlar suç teşkil etmesi lazım falan. Yani her türlü polise git bence. Bu işin şakası yok çok iyi bilirim bahsettiğin tipleri.


  • un4given  (10.06.20 18:18:56) 
Israrla söylüyorum kibarca hayırdan anlamayan her erkekte sorun vardır.
Not:Erkeğim

  • un4given  (10.06.20 18:19:35) 
bulunduğunuz şehirdeki kadın dayanışma örgütleriyle de iletişime geçin. yasal yollar, uzaklaştırma vs. onlar da yönlendirir ama eş zamanlı olsun. çok ciddi ve tehlikeli bir olay bu.


  • snape i başından beri tanırım  (10.06.20 18:51:28) 
site güvenliğine söyleyin. yetmez ise semt karakolunu bilgilendirin. bekçilere de söylenebilir ama onlar daha çok rahatsız eder sizi.


  • since1907  (10.06.20 19:22:22) 
Arkadaşlar kadın dayanışma dernekleri falan demişsiniz ama eski flörtüm de ben de erkeğiz, eşcinsel ilişki yani. Site yönetimine söylemeye çekiniyo olmamın sebebi de site yönetimine vs. Eşcinsel olarak ifşa olmamak.


  • soufigay  (10.06.20 21:28:10) 
Kardeş madem sen de erkeksin çak iki tokat olsun bitsin


  • purrp  (10.06.20 22:12:57) 
Kuzum böyle sevgi yoksulu tiplere 4 ay neden ?
Şiir falanda yazar yakında of of.
polisi ara, masumiyet arama demek için geldim.
  • coksorumvarhiccevapyok  (10.06.20 22:27:42) 
Erkek erkeğe de gayet zarar verebilir. Üstteki arkadaşa katılıyorum. Kibarca hayırdan sonra ısrar edenden korkarım.
İfşa olmak istemediğini biliyorsa daha rahat yapıyordur. Çözüm: ya orayı kiraya verip yeni bir yere taşınır ortak arkadaşlarına da söylemezsin (kişisel algılamasınlar) ya da uzak doğu dövüş sanatı öğrenir bir tane daha not bıraktığında yedirirsin ;)

  • eksi sozlugun tatli insani  (10.06.20 22:34:54) 
o zaman kuir dayanışma örgütü de bulunur ya mutlaka eğer büyükşehirdeysen. neredesin ki? yasal yollarda da zorluk yaşayabilirsin çünkü, ki sen yine de yapmalısın şikayet, uzaklaştırma vs. taleplerini.

en etliye sütlüye bulaşmadan halletme ihtimalin evi satıp gitmek ve arkadaşlarına söylememek gibi duruyor, garantisi de yok ama, bunu yapmak istiyo musun? ayrıca o arkadaşların da bilsinler burada tehlikeli bir durum olduğunu. belki onlar yardımcı olup adama müdahale ederler?

dernek iletişimi önermemin sebebi benzer şeyleri yaşayan ve gündelik ve yasal yollarda benzer süreçlerden/zorluklardan geçmiş insanlar vardır. hukuki sürece hakimdirler filan. yani öyle umuyorum, aklıma bu geliyor.
  • snape i başından beri tanırım  (10.06.20 22:39:27 ~ 22:40:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.