[]

kredi kartini bankamatik karti gibi kullanabilir miyiz?

icine para atip sadece kendi parami kullanayim diyorum. bugune kadar hep param varsa birsey almisimdir. simdi araba kiralamam lazim kredi karti istiyorlar sirf bu yuzden bu duzeni bozmak istemiyorum.




 
kredi kartindan cektirdikten sonra hemen odeyip borcu kapayabilirsin


  • fakyoras  (10.06.20 15:22:50) 
kullanabilirsin, kredi kartına bloke koyacaklar, masrafı da çekecekler. ekstren gelirken fazla bakiye varsa ona göre eksik gelecek borcun.


  • fistikthecat  (10.06.20 15:23:16) 
@fistik: bu dediklerini talep mi etmem gerek?


  • buenosdias  (10.06.20 15:25:01) 
Herhangi bir şey talep etmenize gerek yok. Kartınızdan para çekildiğinde o miktarda ödeme yapın. Hatta hemen ödemezseniz hesap özeti kesildiğinde ödeseniz de aynı sonuç olur. Tek seferlik kullanacakanız bir zararınız olmaz işiniz bitince bir kenara ayırırsınız.


  • bayc  (10.06.20 16:53:59) 
Teknik olarak bu mümkün değil, çünkü kredi kartı bir yatırım hesabına birebir bağlı çalışmaz. Her bankamatik kartının bağlı olduğu bir hesap numarası vardır ama kredi kartı buna bağlı çalışmamakta. Direkt banka kartı gibi değil de şöyle yapabilirsiniz; kendi hesaplarınıza para yatırarak değil de, “kredi kartı borcu ödeme—> “kendi belirlediğim tutar” ya da başka bankanın hesabından benzer yöntemle.

Kredi kartı şu yüzden hesaba bağlı değildir, ilişkili bir iban’a sahip değildir; siz talimat vermediğiniz sürece banka haczedene kadar kredi kartı borcunuz için banka hesabınızdaki parayı ellemez.
Ama dediğim yöntemi kullanırsanız o meblağı kart borcuna sayacaktır, sizin ödemekle uğraşma işiniz peşinen olacaktır.
  • Unde bach canim  (10.06.20 20:16:00) 
Aylık, limitinin maksiumum iki katı ödeme yapabilirsin, ekstre kesilmeden limit açma amacı dışında ödeme yapmak pek mantıklı değil.


  • atom karincanin torunu  (10.06.20 21:07:49) 
Kredi kartına para yatırdığınız zaman + bakiyeye geçecektir. (5 sene önce denemiştim en son oluyordu)
Bi bankacı bana o yaptığın yasak demişti.

  • fezagezgini  (10.06.20 21:10:57) 
Ön ödemeli kart diye araştırın.


  • inheritance  (10.06.20 22:31:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.