[]

Laptop'un bataryası %100 şarj değilse fps düşüyor.

örneğin şuan cihaz %50 ve şarj oluyor fakat normalde 60 fps aldığım oyundan şimdi daha az alıyorum. şarjdan çıkardığımda fps'nin düştüğünün farkındaydım ama şarj olurken de düştüğünü bilmiyordum. Bu sorun nasıl çözülür?




 
güç seçeneklerinde yüksek performansı seçtiğinize eminsiniz değil mi ?, gerçi öyle olmasa %100 olduğunda da performans düşer. Hep mi böyle idi ?, belki şarj aletinde sıkıntı var.

Laptop marka modeli ile googlelayın.

edit: 100% değilken, şarj aletinin sağladığı akım/voltaj hem şarj etmeye hem de donanımın istediği gücü karşılamaya yetmiyor gibi.
  • fezagezgini  (10.06.20 14:25:01 ~ 14:33:25) 
Marka model nedir?


  • philiptraum  (10.06.20 14:28:03) 
güç seçenekleriyle alakalı.
şarj ile oyun oynamayın. prize takılı olsun mutlaka.

aslında mümkünse hep şarjda çalışmak lazım.
  • ozdek  (10.06.20 14:34:57) 
Pil seçeneklerini iyice kurcala. Cİhazdan cihaza farkettiği için doğrudan yardımcı olamam ancak çözülebilir bir sorun bu.


  • foolrules  (10.06.20 14:37:20) 
marka ve model: Monster Tulpar V14.1
şarjda kullanıyorum genelde ama şu sıralar aile üyelerimden bazıları alıp gidiyor ve geri getirdiklerinde şarjı biraz düşmüş oluyor. takıyorum şarja ve oyun açıyorum fakat dps çok düşük. %100 olunca tekrar iyi performans almaya başlıyorum.
internette birkaç yazı okudum buna dair ve yazılanları yaptım ama pek bir işe yaramadı
  • Xanadurin  (10.06.20 14:37:52 ~ 14:38:33) 
%100'ün altına düşünce işlemcinin çalışma kapasitesini düşürmesiyle ilgili bir ayar vardır. Bütün güç, pil, sistem ayarlarını kurcalayın.


  • diffarentiationation  (10.06.20 14:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.