[]

iphone kayit problemi - 6s idare eder mi?

selam. benim yurtdisindayken 1400 turk lirasi karsiliginda aldigim bir iphone 8'im var. turkiyeye 1 haftaligina gelip tekrar dondugumde bunun kayitsiz kullanilma suresini baslatmis bulundum, ve tekrar geldigimde kayitsiz olarak kullanabilecegim 15 gun falan kalmisti. oyle olunca ben turkiye'de de kullanim imkani saglayan voxi diye bir hat alip bu hatla telefonu kullaniyordum. yabanci numara ama internet arama mesaj sorunsuz yapiliyor turkiye numaralariyla, sadece insanlar beni arayamiyordu. simdi voxi de turkiye'yi listeden cikarmis, o imkan da gidecek. ben de sinirlar acilinca tekrar yurtdisina gidecegim icin 2000 lira kayit parasi vermek istemiyorum, telefonun kendisi daha ucuz.

bu durumda ben yurtdisina cikana kadar 1-2 ay daha nasil kullanabilirim bu telefonu? artik bi de kayit yaptirsan bile sadece kendi adina olan hat takilabiliyormus, kaydettirip satamam da yuce devletimiz sagolsun.

ikinci el 1000 lira civarina iphone 6-6s alip gidene kadar idare edebilir miyim? veya voxi benzeri yabanci numara olup turkiye'de internet kullanabilecegim bi hat var midir? veya baska fikri olan var mi?

tesekkurler.

 
imei klonlama diye illegal bir uygulama var ama iphone'lara ne şekilde yapılıyor bilmiyorum, onu bir araştır istersen.


  • Bruce  (10.06.20 12:58:58) 
Bence de 2. El 6 -6s işini görür giderken de satarsın en kötü aldığın fiyatın 100-200 altına


  • Kahir ekseriyet  (10.06.20 13:05:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.