[]

düşüncelerimde haklı mıyım haksız mıyım?

Uzun süreli bir ilişkiden çıkalı 1 seneyi geçti. Dışarı da çıkınca mutlu çiftleri görünce özeniyorum. Bakıyorum ne güzel gülüp eğleniyorlar. 2 dakika geçiyor başka bir çift görüyorum ya tartışıyorlar ya da ellerinde telefon birbiriyle konuştukları yok. O zaman diyorum kendi kendime, başkasıyla tartışıp canımı sıkacağıma yalnız kalırım daha iyi.

Şimdi iki ucu boklu çubuk gibi bir şey bu. Gülü seven dikenine katlanır kafasına alışmak mı lazım yoksa dert tasa çekemem diyip yalnız mı kalmak gerekiyor?

1 senelik süreç içerisinde 5-6 kişiyle yakınlaşıp flört aşamasındayken bir sonraki aşama adımını atmadım ve uzaklaştım. Sebebi rahatımın bozulması ve anlamsız tartışmalarla canımın sıkılmasını istemememdi.

Haklı mıyım haksız mıyım bu düşüncelerimde? kendi iç savaşımda düşüncelerinizi merak ettim.

yaşım:28

 
Dert tasa çekemem diyip yalnız kalma bence biraz insanın kendini kandırması. Hele o yaşlarda. Hiç bir çift ilişkiye başlarken mutsuz olacağını, kötü sonu hayal etmez.

Ama anlamsız tartışma ayrı, doğru/ sana uyan kişiyi bulamadın demektir.
  • fezagezgini  (10.06.20 12:12:58) 
belki de rahatınız bozulmayacak, tartışmayacaksınız. belki de tartışmaktan zevk alacaksınız. denemeden bilemezsiniz. mantık çerçevesinde düşünürsek haklısınız ama gerek yok bence böyle düşünmeye. demirden korksak trene binmezdik. denedikten sonra karar verin bence.


  • golgi aygıtı  (10.06.20 12:14:30) 
Bence bu düşünceler, yeni bir ilişkiye hazır olmayışınızla ilgili olabilir. Kendinize zaman tanıyın.

İlişkiler ille de iki kesin uçta yaşanacak diye genelleyemeyiz. Karşılıklı uyum sağlayabildiğiniz, anlaşabildiğiniz birileri elbette olacaktır.
  • chihirovekohaku  (10.06.20 13:49:38) 
Dışarıda gördükleriniz belki bir açık ilişkidi ya da günlük takılmacalardır. Artık uzun soluklu ilişkiler zor oluyor


  • kickboxer  (10.06.20 18:07:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.