[]

Gundelik hayattan anektod

21 yasindayim iyi bir okulda okuyorum. Su an yanimda olan arkadasimin telefon konusmasina sahit oldum. Cok yakin kiz arkadasiyla tatil plani icin fikir alisverisi yapiyorlardi uzun sure. Iste senden birkac kisi ondan birkac kisi toplayalim guzel vakit gecirelim. Villa kiralayalim eglenelim birkac gun diye anlastilar. Ertesinde oturdum ve dusundum maddi acidan bi eksigim yok. Ben de yapabilirim guzel de olur onlarinkinden de iyi planlarim diye ic gecirdim. Fakat bir sorun vardi benim toplayacak hic kiz veya erkek arkadasim olmadiginin farkina vardim. Neden boyleyim, insanlarin arasinda herturlu konuda sohbet edebilen biriyim. Eskiden bunu yapacak arkadaslarim vardi. Suan ise kendimi cok sorguluyorum. Bu yaslarimda bu halde olmam kendime karsi memnuniyetsizligime sebep oluyor. Herkes bir sekilde hayatini surduruyor. Moralim son gunlerde cok bozuk. Ben neden bu haldeyim ciddi bi yardim almali miyim sizce?




 
Tam dönüm noktasındasın işte,okula falan kasmışın o arada kopukluklar olmuştur.21 yaş kendini sorgulaman gereken bir yaş değil az yokuş aşağı yap,sal biraz.aranılan adam değilsen sen aramaya başla,kasma kendini.


  • duptıs  (10.06.20 03:07:59) 
O arkadaşının planına dahil olup olamayacağına dair ağzını arayabilirdin bence. Belki kafasında direkt “sack jparrow gelmez” diye düşündüğü için sana söylemedi, seni rahatsız etmemek için de sormadı. Olabilir böyle şeyler, hemen seni istemiyolar diye düşünme. Sen istediğini belli et, sana katılmak isteyen veya seni kendi planlarına dahil etmek isteyen insanlar elbette olacaktır.


  • megalomaniac  (10.06.20 04:08:42) 
Bu gibi şeyler problem değil ki . Problem olan, kendi yolumuzu çizmeyip başkaları ne yapıyorsa onlar gibi hareket etmek istemektir.


  • Erva  (10.06.20 07:19:27) 
bence takılma boşver. sana tavsiyem sevgili bul.


  • sizofren06  (10.06.20 11:28:56) 
dostum bazen sen her şeyi elinden geldiğince doğru yapmaya çalışsan da çevre koşulları istediğin gibi gitmeyebiliyor. bence biraz zamana bırak üzülmeden, buna açık olduğun sürece mutlaka bir noktada iyi arkadaşlar, güzel kadınlar sana da denk gelecektir.


  • iceberg737  (10.06.20 13:22:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.