[]

otel tavsiye

otelden tatilden anlarım diyen varsa, muğladan 3 tane otel var elimde ama muğlayı haritada bulamayacak şahsım kararsız kalmış durumda .
www.etstur.com
www.etstur.com

www.tripadvisor.com.tr

aile olarak tatil ne demek bilmeyiz , ondan mares'in denizini ben çok beğendim , club tuana ise nezih ve doğası hoşuma gitti, tui ise konsept olarak yabancı ağırlıklı bir tatil kötü ve devasa bir işletme, ayrıca kaliteli duruyor, ama dediğim gibi muğla tatilinde önceliğim her şey dahil ve iyi deniz/doğa , tavsiye ve yorum almak istedim.

 
tatil beklentiniz çok önemli. buralar benim kendi tatil zevkime göre yorumladığımda ruhsuz olduğunu düşündüğüm tipte yerler. bu tip yerlerin deniz kıyısında olduktan sonra hangi şehirde ya da ilçede olduğunun fark etmediğini düşünüyorum. (elbet müşteri kalitesi fark ediyordur ama konsept bazında aynılar bence)

bu yönde tercih belirtirseniz daha rahat fikir verir herkes.
ancak şu da var, bu attığınız gibi yerler, çoluk çombalak tatil yapmak isteyenler için çocuk oyalayabilme avantajları ile sıyrılıyorlar. ki ben yine buna karşıyım ama tamamen zevkler vs renkler.
  • vital  (10.06.20 03:18:15) 
@vital e katılıyorum. Tuana dışındakiler bana çok apartman tatil kötü gibi geliyor mesela. Bu tip yerlerin havuz vs gibi ortak alanları kalabalık oluyor çocuklu aileler tercih ettiği için.

Bir de açık büfe olayını Corona nedeniyle kalkmıştı onu da araştırın nasıl olacak.
  • kaset  (10.06.20 03:52:26) 
Hocam size Antalya'ya gidin denmişti, daha niye Bodrum kapılarını zorluyorsunuz?


  • malheiros  (10.06.20 08:46:55) 
Mares'e gittim ben geçen yıl. Orta halli bi oteldi, aşırı kalabalıktı yalnız büfe ve denizine göre otel bana biraz ufak gibi gelmişti. Eğer bütçen varsa Liberty Lykia / Sentido Lykia'a gitmeni öneririm. Bunların hepsinden çok daha iyi bi otel denebilir o bölgede.


  • roket adam  (10.06.20 09:01:38) 
fethiye bölgesi otelleri ortalamadır. önerim jiva beachtir. fethiye denizi hemen derinleşir çok zevk vermez. marmaris bölgesi denizi güzeldir. ancak marmariste kaliteli otel az labranda bunlardan biri mi bilmiyorum. tui oteller alman firmaların ve kalitesi yüksek oteldir. ayrıca antalya bölgesi otelleri ege otel gruplarından iyidir. her şey dahil de akdeniz antalya bölgesi daha avantajlı.


  • mikahakkinen  (10.06.20 09:49:59) 
Antalya apaçi yuvası, otelci değilim, muğla olsun idare edecek kadar herşey dahil olsun istiom, swandorda aynı fiyata kalırım ama almancıyla arapla muhattap olmak istemiyorum, antalyaya düşmanın kısaca.


  • docrivers  (10.06.20 13:53:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.