[]

50 bin liraya kadar araç önerisi

sahibinden bataklığında o kadar çok model ve marka arasında gittim geldim ki artık bi duyurudaki dostlarıma sormanın zamanı geldi diye düşündüm. şimdi araçtan beklentilerimi söyleyeyim.
-minimum 1 maksimum 2 sene bineceğim bir araç olacak.
-günde ortalama 60 km yol yapacağım. özellikle yaz döneminde hafta sonları istanbul'da durmam yakın yerlere kaçarım gibi duruyor.
-şehir içinde hız meraklısı bir insan değilim ama yol boşsa gaza basmayı severim.
-az yakarsa çok iyi olur binici diyorlar galiba benim gibilere.
-param eski modellere yetiyor. otomatik ve eski olunca daha çok sorun çıkarabiliyormuş sanırım. bu nedenle vites konusu farketmez. otomatik de olur düz de.
-cabrio merakım var ama temizini bulmak zor galiba.
-clio'nun eski hb modelini seviyorum ama sedanlara alerjim var.
-albea'ya alerjim var. azcık genç işi olsun yaş daha 26 dede arabasına binmek istemiyorum.

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

 
Benimkini yakin zamanda satmayi planliyorum dusunursen, 2007 Astra HB manuel.

Benimkini dusunmesen de o fiyat bandinda H kasa Astra'dan sasma derim, F/P orani en iyi araclardan biridir.
  • msb  (10.06.20 00:26:10) 
2008 modele kadar honda city otomatik bulabilirsin o paraya. hem az yakar, hem şanzıman sorunsuz. jazz ile aynı motora sahipler. benim hatuna aldık ordan biliyorum.


  • antihero  (10.06.20 03:46:33) 
antihero +1 ancak city otomatik 60 altına imkansız.
manuel ve temiz olanı 55 civarına bulunabilir.

  • han20  (10.06.20 11:02:53) 
@Han20 bir ay önce 2008 otomatik 52.500e aldık.


  • antihero  (10.06.20 18:39:43) 
@antihero hayırlı olsun öncelikle.

Bir de şimdi baksanıza fiyatlara:)
  • han20  (11.06.20 00:28:24) 
Qhan20 hakkaten yav, bi baktım da insaf yani. altın bu kadar kaandırmaz.


  • antihero  (11.06.20 06:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.