[]

amazon.com.tr

Öncelikle herkese merhabalar.

Şimdi ben bir hata yapıp aktör oldum demeyeceğim ama ben bir hata yapıp satıcısı amazon olmayan bir ürün aldım amazon.com.tr üzerinden.

siparişi verdiğim gün mail üzerinden bana sadece kargoya verildi, 9-12 haziran arası da teslimat yapılacak bildirimi geldi sadece. ne bir takip no, ne bir sms hiçbir şey yok. allahtan hangi kargo firmasında olduğunu yazmışlar.

haliyle satıcıyla iletişime geçtim. sistemde bir hataları olduğu için takip no'yu alamadığını söyledi. iyi dedim, fatura no varsa onu yolla, onunla da takip etme şansım var. bu sefer de tuttu fatura yok fiş kestik dedi. eğer gelmezse irtibata geçin ilgileniriz de dendi. cevap vermedim.

şimdi ben nasıl bir yol izleyeyim. insan gibi açıklama da yapsam iş tartışmaya doğru evrilecek gibi duruyor.

 
Hiç uğraşmayın, şuradan amazon'a ulaşın.

www.amazon.com.tr

Amazon'u sevmesem de müşteri hizmetleri iyi.
  • aguen  (09.06.20 12:46:58) 
cevabınız için teşekkürler fakat şöyle bir sorun var;

AMAZON PAZARYERİ SİPARİŞİ

Bu ürün bir Amazon Pazaryeri satıcısından satın alınmıştır. Bu sipariş ile ilgili sorularınız veya endişeleriniz varsa lütfen önce Satıcıya ulaşın.

denmekte. amazon ben karışmam diyor yani bu tür alışverişlerde.
  • Underboss  (09.06.20 12:51:54) 
sıkıntı olmaz ürün gelir.


  • walter white kilikli  (09.06.20 12:53:20) 
işte sıkıntım o.

ola ki ürün bana ulaşamadı, kargo şirketi beni evde bulamadı veya hiç eve bile uğramadılar ürün şubeye döndü/kaldı.

benim bundan nasıl haberim olacak ? daha da önemlisi hangi şubesinde onu bile nasıl bileceğim.
  • Underboss  (09.06.20 12:55:40) 
12 hazirandan sonra bu dertlenmelere başlayın bence. nasıl bir panik nasıl bir panik..
sabır biraz..
amazon paranızı iade eder bir yamuk olursa merak etmeyin.
  • ozdek  (09.06.20 12:57:44) 
amazondan ilk ve tek alışverişimde bana da aynısı oldu. satıcıya ulaştım o da birebir aynı cümleyi kurmuştu. amazon müşteri hizmetleri ile görüştüğümde de satıcıya mesaj atabileceklerini söylediler sadece. ama ürünü teslim aldım.


  • elorelia  (09.06.20 13:18:25) 
benim panik yaptığım yok. isterse yansın ürün çünkü o zaman ne yapabileceklerimi açık seçik beli. yani şu bilgiler ışığında salak yerine konuluyormuş gibi oluyor insan.

1- sistem hata verdi takip no alamadım dedi anlayışla karşıladım.

2- sms gelmediğine göre kargo firmasına telefon no'mu da vermemiş.

3- fatura istedim, fiş var diyor.

şu bilgiler ışığında ürünün kargoya verilmediği anlamı bile çıkabilir. Benim derdim işimin kolaylaştırılmasından çok zorlaştırılması, anlatabiliyor muyum ?

karanlık bir odada öyle sağda solda dolanıyoruz. bu da insanı biraz sinirlendiriyor haliyle. yoksa 12 hazirana kadar bekleyeceğim tabii ki bu yüzden geri cevap vermedim satıcıya.

neyse bana da ders olsun bu olay.
  • Underboss  (09.06.20 14:31:53) 
O da bir şey mi, ben geçen hafta amazon üzerinden farklı bir satıcıdan bir şey aldım, "ürününüz kargoya verildi" bildirimi gelmeden kargocu geldi. Ürün gelince olumsuz yorumu basın satıcıya.


  • wish i could find a way to disappear  (09.06.20 14:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.