[]

Kısa saç vs. uzun saç

Saçımı kestirip kestirmemek arasında kararsızım.

Ben yaşına göre küçük gösteren 30 yaşında bir kadınım. Çoğu zaman 17 zannediyorlar beni. Esasen minyon da sayılmam ama durum böyle.

Saçlarım çok ince ve hassas, bu yüzden çabuk yıpranıyor. Biraz uzatsam kırık kırık oluyor, çok dökülüyor ve kötü görünüyor.

Kısa saç bana yakışıyor aslında ama o da beni iyice liseli gibi gösteriyor. Bunun üstüne bir de biraz dekolte vs. giysem annemin kıyafetlerini giymiş küçük kız gibi görünüyorum.

Bakım yaptırdım, çok denedim ama bir sonuç alamadım. Saçım böyle ve buna göre davranmam gerekiyor.

Kısa saç derken şundan bahsediyorum: static.makyajmag.com

Uzun da şu (maalesef ban göre uzun bu :/): saclarimveben.com

Bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz? Kestireyim mi, uzun mu kalsın? İki ucu da :(

 
Aynı sizin gibi yaşından küçük gösteriyorum. Yazdığınız gibi kısa saç sanki daha da küçük göstermeye neden oluyor. Ben de 2019 ekim gibi saçlarımı kısa kestirmiştim. :( gerçekten pişman olmuştum. En güzeli saçı uzun kullanmak.

Birde hacim verici şampuan ve saç kremi kullanabilirsiniz.
  • GoodMorningTeacher  (09.06.20 01:52:36) 
Fotoğraftaki gibi kısa saç iyi durmuyor bence. Daha kısa olursa daha çekici ve tarz görünüyor


  • indifferent  (09.06.20 02:01:31) 
ben daha oturmuş, kemikli yüz yapılarına kısa saçı yakıştırıyorum açıkçası.


  • black holes in the sky  (09.06.20 02:03:11) 
Uzun ve sağlıksız saç yerine sağlıklı kısa saç yeğdir benim gözümde. Giyim kuşamla görünümü 30a çekmeye çalışmak büyümüş de küçülmüş etkisi yaratabilir dediginiz gibi. Bence reşit görünecek seviyeye cekebilirsiniz gayet, 23-24 yaşında görünmek mümkün.


  • Olive  (09.06.20 11:05:41) 
merhaba 29 yaşındayım ben de minyon biri olduğum için genelde daha küçük sanılıyorum. bu bence abartı konuşma tarzım, ses tonum bence gayet yaşımı gösteriyor ama 24 25 sanılmak da gururumu okşamıyor değil. ben daha olgun görünebilmek için sarılı ombreler de yaptım tarzımı da değiştirdim ama kısa saçtan vazgeçemiyorum. şu an saçlarım omzun 6 -7 cm altındadır. ama bu aralar fotoğraftaki gibi kestireceğim saçımı. saçlarım ince telli ve düz. kısa modeller her zaman daha modern ve hacimli gösteriyor. bu sebeple bence kestirin.


  • kestane gürgen palamut  (09.06.20 11:22:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.