[]

renault megane hb

eşime alacagım da, bayi 180 bin tl fiyat verdi 2020 hatchback modeline. kapora verdim 500 tl.
touch paket, ispanya üretim, otomatik-benzinli, 140 hp , 1.3 motor ve 240 tork.
araç bayide tek kalmıştı ve eşim de beğendi. liste fiyatı 194 bin tl idi.
mantıklı bir seçim mi sizce ? bu aracın çok piyasası olmadığı için soruyorum.

 
ben seviyorum bu araçları sadece ben olsam dizel almaya çalışırdım.
hayırlı uğurlu olsun.

  • tss  (08.06.20 23:46:01) 
arac guzel, ikinci elde de satarken zorlanmazsiniz ama 1.3 benzinli arac fazla yakar, cok yol yapilacaksa sonradan pisman olmayin, ayrica arac fiyatlari nasil ziplamis yahu, o paraya 3/5 sene once bmw mercedes alinirdi, yazik


  • alttaraf  (08.06.20 23:55:02) 
araba işinde mantık çok değişken hele türkiye de araba işinde mantık yok. yani 230 bandında cla lar var a3 sedanlar var bu farklı bakış açısı. 0 araç almak farklı bakış açısı. yani bir mantığı yok bu işin. 2012 model c180 ler 220 bandında araç nerdeyse 10 yaşına girecek.

0 olarak alınacak araçlar arasında düşünülebilinir. ama az önce paylaştılar mitsubishi eclipse cross.
  • mikahakkinen  (08.06.20 23:55:33) 
Yakar diyenlere bakmayın bence, o sizin kullanımınıza bağlı. 1.0 octavia vardı ve yakıt tüketimi çok az idi, çok memnundum. Reno da motor konusunda iyidir, bence iyi bir araç. Hayirli olsun, içiniz ferah olsun.


  • vampir akrep  (09.06.20 20:25:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.