[]

Hangi Televizyon Daha İyi?

Mutfak için bir televizyon alacağım. Sanıyorum LED olarak 32 inç (80 ekran) en küçük boyut.

Philips ya da LG arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı?

Mutfak biraz küçük. O yüzden duvara asacağım. Görüntü kalitesi iyi olsun yeter.

Philips 1979 Türk Lirası: www.mediamarkt.com.tr

LG 2289 Türk Lirası: www.mediamarkt.com.tr

 
sadece tv yayını izlemek içinse hiç fark etmez ama youtube açarım netflix açarım falan filan yani smart özellikleri de ara sıra kullanırım dersen kesinlikle lg


  • floydian  (08.06.20 22:53:48) 
www.hepsiburada.com
ben 2 hafta önce bunu aldım görüntü kalitesi gayet iyi. eğer smart tv düşünmüyorsanız bunu alın bence boşuna 900 lira fazla para vermeyin. ucuz olmasının sebebi monitör tv diye geçiyor.

  • golgi aygıtı  (08.06.20 22:56:59) 
Filips olan tam bir felaket.


  • baal  (08.06.20 23:38:57) 
@baal neden felaket? biraz açar mısın? yorumlar bu ürün üzerine olumlu hep. hem hepsiburada'da hem mediamarkt'ta.


  • elektr10  (09.06.20 00:14:50) 
Aynısı var bende. Bir kere altyazılarda Türkçe karakter sorunu var. Kendin film indirdin diyelim. Altyazı ekleyip uab den açınca %50 çalışmaz, çalışırsa %25 i harfi ý, ş haydi saçma sapan karakter çıkar. Yıllardır olab sorun, filipsin umrunda değil.

İkincisi kanal geçişleri o kadar yavaş ki tv nin konutu alıp almadığını anlamıyorsun. 10 kere daha basıyorsun tuşa. İnanılmaz bir mallık bu. Çünkü beklene süresi 10 saniye 20 saniye diyemem. Kafasına göre derim.

Üçüncü olarak kanal dizilmiyor. 20 favori kanal var, kitapçığında favori kanallarla çok oynamayın bozulursa servisi arayın diyor.

Evet uydu, smart, wifi bir arada olsun diye bakınca bu tv bu ebatlarda tek. Ama gerçekten berbat bir tv. Çok fazla şey bir cihaza konulmuş, optimizasyon yapılmamış, en aptalcası Türkiye'de sattığı tv ye düzgün Türkçe full desteği koymayacak kadar andaval bir firma filips.

Samsung'tan başkası yalan.
  • baal  (10.06.20 09:08:29) 
www.philips.com.tr

Buradan bak hocam yorumlara. Herkesin ağzında acı tat. Kötü diyecekler ama diyemiyorlar. Yavaş diyorlar.
  • baal  (10.06.20 09:14:39) 
Tv yi aldıktan bir hafta olmamışken yaşadığım travma ile açtığım başlık bu

eksisozluk.com


Ayrıca bu altyazıda Türkçe karakter sorunu filips 10 binlik tvlerinde bile devam ediyor. Donanımhaber forumlarında Millet birbirine metin dosyasını notepadde unicode8 den ansi ue çevirmeyi falan anlatıyor.

Bu bana filipsin bize çöp mal gönderdiğini düşündürtüyor. Hakem heyetine gitsem şimdi kazanırım, çünkü Türkçe diye sattıkları tv Türkçe desteklemiyor. Bu bir kusurdur.
  • baal  (10.06.20 09:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.