[]

izmir'den istanbul'a kedi ile seyahatte nelere dikkat etmek lazım

bu haftasonu kedi ile beraber izmir çeşme'den istanbul'a kendi aracım ile gideceğim. bu kendisinin ilk seyahati olacak. çok uysal bir kedicik. box'ına örtü serip öyle gitmeyi düşünüyorum. 1-2 kere durup su ve mama da vereyim diyorum. veterinerden ilaç alıp verip uyurken mi götüreyim? başka neler tavsiye edersiniz ve nelere dikkat etmek lazım tuvalet vs.?

ek: 5 dakika mesafedeki veterinere araç ile giderken çok az ses çıkarıyor ve yatıyor sakince.

seyahat sonrası edit: sakin kedi oluşuna güvenerek ilaç vermedim. ilk kırk dakika hafif miyavladı, sonra yol boyunca uyudu. 1 kere mola verdim, kapısını açtım temiz hava almasını sağladım. 6.5 saat kadar yol sürdü, su ve mama hiç vermedim.
www.instagram.com

 
önce bir mahallede tur atın. aynı kutu ve örtü vs ile markete gidin mesela.

sizi bir fikir verecektir. durmuyorsa ilaç.
  • ozdek  (08.06.20 20:43:36) 
kot bayoun isimli bitkisel bir sakinleştirici var, ben olsam hiçbir şey vermeden götürüp bağırsa da çağırsa da katlanırdım ama illa bir şey vermek istiyorsanız ona bakın derim, zararsızdır.


  • bir garip melek  (08.06.20 22:00:22) 
Plegicil diye bir ilaç vardı, artık yok galiba ama muadili vardır. Bir şırıngayla birlikte yanında bulunsun. Baktın durmuyor, hem huzursuz hem senin dikkatini dağıtıyor, o zaman verirsin ilacı uyur. Kedinin huyuna bağlı o da işte belki hiç ses etmeyecek, belki bir dakika susmayacak. Umarım gerek kalmaz.


  • pati  (08.06.20 22:23:23 ~ 22:23:39) 
4 saatlik yolculuğa 2 kediyle çıktım bir çok defa. En başta biraz ağlıyorlar, sonra uyuyorlar.

Biraz gezinip deneyin, tepkilerini takip edin.
  • neskafefincanindaturkkahvesi  (08.06.20 22:56:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.