[]

Metal kerata!

Eskiden böyle okkalı, metal ayakkabı çekecekleri vardı, cop gibi, sapasağlam. Ne kadar ayakkabıcı gördüysem sordum, hepsinde plastik, adi çekecekler var.

Şöyle, kocaman, sapasağlam keratayı nerden bulurum? Zimbabwe'ye bile giderim, yeter bitsin bu çile!


 
Pennington'da (New Jersey'de kucuk bi sehir) buldum ve bastim 15 dolari aldim. Kazik yedim biliyorum ama ben de senin gibi ayni cileden muzdariptim, simdi mutluyum!

sunlar isine yarar mi?

urun.gittigidiyor.com


urun.gittigidiyor.com


burasi satiyo ama uzun olanlar metal degil, metal olanlar uzun degil.

www.gokturkcekecek.com

gene de bi telefon et istersen.

edit: Aha! Buldum Lan! (en az 12 tane alman gerekiyo. Artik ese dosta ne hediye goturecegin belli oldu. "Ayakkabinizi giyerken egilip tansiyonunuz cikmasin, beliniz agrimasin diye getirdim, hehe heh" dersin)

www.sahibinden.com
  • compadrito  (03.05.10 20:07:55 ~ 20:22:27) 
Milyoncu tarzı, her şey satan yerlerde oluyor. Yine dandik ama en azından plastik değil.


  • sourlemonade  (03.05.10 20:24:58) 
antikacılarda da olabilir.


  • cedric tweedledee  (03.05.10 20:49:56) 
Evet, yaşayın! Tam aklımdan geçen şu linkteki:
www.sahibinden.com

Hemen onunla ilgileniyorum. Antikacılara da bakayım. Ne güzel bir icattır bu yaa :D
  • samterk  (03.05.10 21:53:28) 
Kütahya'da Tekzen'de buldum aldım. Çeşitleri de mevcuttu.


  • samterk  (22.07.10 00:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.