[]

Okcupid Tinder a göre daha mı klas ortam vaat ediyor?

Tinder kullanmadım. Bilmiyorum




 
tinder'e göre aradığın kişiyi bulabilme ihtimalin çok daha fazla.

örneğin ramazan'da oruç tutar mısın diye bir soru var. yanıtlıyorsun (ben hayır dedim). sonra sorunun önem derecesini belirliyorsun. "çok önemli" gibi.

böyle böyle sorular var işte. verdiğiniz yanıtlar aynıysa yüksek uyum yüzdesi oluşuyor. karşılıklı beğeni olursa yazışıyorsunuz.

ama online dating eskisi gibi değil. ne sitelerde ne uygulamalarda eski tat yok. reel daha iyi.
  • tabudeviren  (08.06.20 10:49:55) 
Okcupid ortamına bir kere girdim ve bir tane arkadaş edindim hala da görüşüyoruz. Bana kattığı insanlık,dostluk oldu bu açıdan mutluyum ama herkese böylesi denk gelmiyor bir nevi istisna olarak kendimi görüyorum. Tinder gerçekten milli piyango. Ne çıkarsa bahtına.


  • fıytfıyt  (08.06.20 10:53:04) 
kişisel özellikleri seçebiliyorsun en azından sadece görüntü değil


  • bir soru sorcam  (08.06.20 11:04:18) 
Çok klasik olacak ama ben eşimle okcupid den tanıştım. Hatta şu an bebek bekliyoruz bir çay içelim dedik konu nerelere geldi olayı oldu biraz. Ama bu tarz bir ihtimal yüzde hatta binde bir sanırım çünkü genelde one night stand mekani olmuş.


  • graupel  (08.06.20 11:05:36) 
ne zaman su dating sitesi mevzusu olsa erkek arkadaslarimiz kendilerini begenen kisileri baz alarak bunun ise yaramadigini soylerler. halbuse senin endonezyaliyi begenmemen gibi, avrupalinin da seni begenmeme hakki bulunuyor.

ben okcupid'ciyim. tinder fotografa bakip karar verme ustune kurulu. dis gorunuse tabii ki onem veriyorum ama kesinlikle ilk baktigim sey degil. yani saniyorum bir kere kurup kaldirdim (gecen mesaj atti hesabini silcez diye hatta)

koca aramiyorum kendime, ama iyi vakit gecirmek icin ayni fikirde olmak lazim biraz. dusunsene tinder'da begendigin o yakisikli adam akp'ye oy veriyor, ya da cok millyetci filan. (bunun kadin verisyonunu dusunun)

okcupid'den onlarca kisiyle tanistim. kimiyle hic bulusmadim, kimiyle hic duygusal bir sey yasamadim ve hala gorusurum. sadece fotografina bakip asla saga kaydirmayacagim bir tip mesaj atti bir gun. profile bir girdim, inanilmaz! daha iyi olamazdi. match orani zaten yuksek (verilen cevaplar filan) ama yazdiklari da cok bana goreydi. bulustuk ve resimde daha iyi gorundugunu soyleyebilirim :) aramizda gecenler sonrasinda neredeyse asik oldum diyebilirim. sonra olmadi, oylece kaldi.

su an yine okc ile baslamis 1,5 senelik bir beraberligim var. baska ulkelerde yasiyoruz.

Tinder, (eger degismediyse) sadece fotograf bazinda karar verdigin bir sey.
Okcupid'de hem kendin hakkinda yazabildigin bir alan var hem de yuzlerce soru. bazi seyleri bulusmada sormana bile gerek kalmiyor.

OKC'de yok mu gereksiz tipler? dolu... profili bombos, like etme mesaj at yazmis, 5 tane soru cevaplamis. sonra niye beni kimse begenmedi. sen tinder kullan kardes.

yani klas mlas demeyecegim, nihayetince dating sitesi, ister seks amacli bulusursun ister ucuncu ararsin. ama eger calismiyorsa sen bir yerde yanlislik yapiyorsundur diye dusunuyorum.
  • supergirl  (08.06.20 13:03:27) 
Hepsinde aynı tipler var ya, bak hepsine fix.


  • lcha  (09.06.20 13:52:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.