[]

İstanbul - Kiralık Ev Fikir Desteği - Emniyet Evler

Sevgili sözlükçüler merhaba. Kiralık ev konusunda biraz fikir gerek.

İşyeri Gayrettepe'de. Buraya tek vasıta ile gidilmesi önemli. Avrupa yakasında metro ya da metrobüs güzeergahı öncelikli o yüzden. Maksimum süre de 30 35 dk olarak hedeflendi diyelim. Bütçe de 2000-2100 olabilir. Bunun aşağısı olursa tabi çok güzel olur.

Ben öncelikli olarak emniyet evler ya da çağlayan, izzet paşa tarafına falan bakıyorum ancak Sahibinden'e bakarsak izzet paşadaki evler hep eski gibi, hem de yokuş durumu var. Çağlayanda, okmeydanı tarafında yine yeni evler var gibi ama onlarda da çoğunlukla yokuş durumu var.

Emniyet evlerde de eski evler var ancak en azından çıkıp iki oturacağın yerler var 4.levent tarafında. Bu yüzden daha cazip geliyor bana. Burda kısmen yokuşsuz, metroya yakın bir ev bulsam pişman olur muyum? Genel olarak nasıldır?

Buralarda oturup da etrafında düzgün bi ev ilanı olan da paylaşabilir, ya da şu taraflara bi bak istersen dediğiniz yerler varsa onlara da açığım.

 
İzzetpasa kustepeden hallice. Bakma oralara. Dikilitas bak


  • sen nasıl bir insansın  (08.06.20 01:24:33) 
gülbağ mahallesi. profile ve mezarlık tarafına çok yaklaşmadan. işe yürüyerek bile gidersin. güncel fiyatları bilmiyorum. astoria arkaları, salih tozan sakindir.


  • scudman1  (08.06.20 01:48:35) 
@sen nasıl bir insansın o taraflar evet güzel yerler ancak evler falan inanılmaz eski. ve fiyat olarak da yine aşıyor biraz. deprem sonrası bile ev yok sanki. o evlere o paraları pek vermeye gönlüm razım gelmiyor öyle söyleyeyim.

@scudman1 genel olarak gayrettepe pahalı olduğu için bakmıyordum etrafa ama salih tozan iyi gibi. bi gidip yerinde bile bakılabilir hatta. teşekkürler.
  • icerden cikan adam  (08.06.20 02:31:04) 
Çok sıkış ev ve trafiği yoğun yere yakın mahalleler stres yapabiliyor. Dikilitaş olabilir.

Yürüyerek Ihlamur parkına inersin, Abbasağa keyiflidir, Maçka parkına gidersin vb.

Yalnız apartmanda ses sorunu olabilir. Her yerde oluyor ama yeni bina da olsa aklında olsun.
  • kaset  (08.06.20 07:55:05) 
Sıkışık binalı ama daha genç işi mahalle Kurtuluş'un metroya yakın sakin sokakları olabilir.

www.sahibinden.com
  • kaset  (08.06.20 08:10:00) 
Sarıyer/FSM Mahallesi olarak aratırsan Büyük Armutlu civarında bir ev bulabilirsin 2k altına. Gecekondu mahallesi gibi ama şansına güzel bir daire de çıkabilir. Ve Levent'e çok yakın. Bisikletle bile gider gelirsin.

2k-25k kira verip de kötü semtlerden ortalama bir evi kiralayabilmemiz ne kadar kötü bir durum.
  • sethplay  (08.06.20 11:05:59) 
icerden cikan adam
dediğim gibi güncel fiyatları bilmiyorum ama 2,5 sene salih tozan'da oturdum. en ufak bir sorun yaşamadım. tavsiye ederim.
ilave olarak astoria karşısı subay evlerine ve o civara da bakabilirsin.
  • scudman1  (08.06.20 11:56:47) 
Metroya yürüme mesafesi ve son zamanların trendy semti Kurtuluş iyidir. Eşyalı tercih ediyorsan şu olur sanki :www.hurriyetemlak.com


  • olivia  (09.06.20 22:49:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.