[]

en avantajlı mil / puan kartı hangisidir?

evet arkadaşlar ; sizce hangisi?

garanti miles&smiles kullandım, 4-5 yıl önce çok ekmeğini yedim. artık garanti ile çalışmak istemiyorum.

shop&fly denedim. hiç bir işe yaramaz.

(bu kartların hem platinum, hem de business şirket kartlarını kullanan bir insanım. hiç bir işe yaramaz bu karlar artık)


qnb, bankaya mevduat yatırmadığın sürece bir işe yaramaz. qnb bankasına para gömmek istemiyorum.

alternatif bank diners club kart kullandım, o da avantajlı ama doğru düzgün kampanyası ve kartın geçtiği yer yok. kullanmak istemiyorum.

--

adios kart, wings ve maximiles hiç kullanmadım. yorumunuz ne olur? tavsiye eder misiniz?

 
shopfly nasıl yaramaz.yıllık yüzbinlerce mil biriktiriyor insanlar


  • ShadowOfMoon  (07.06.20 23:14:41) 
mil biriktirmekte bir şey yok. 100 liralık bilet için 10.000 tl harcaman gerekiyor. oda kampanya kovalamak gerekiyor. onun ıcın garanti ürünlerini bana anlatma lütfen. 7 yıldır şirkerimde business kartlarını kullanıyorum. bi pok olmaz shop and fly dan. olur diyen varsa gelsin anlatsın.


  • kostadilos  (07.06.20 23:18:31) 
wings var bende, bir hayrını görmedim. yurt içi 300 liralık bilet için 50 bin mil civarı gerekiyor. her 1,5 tl için aşağı yukarı 1 mil verdiğini düşünerek hesaplama yapabilirsin.
anlaşmalı restoran 4 tane(akbank olsam utanırım 4 demeye, hiç söylemem daha iyi), otel desen 20 olsun max, tırt çoğu.

zırt pırt uçmadıkça bir anlamı yok bence bu kartların, o da kendi cebinden zırt pırt uçmak. iş için şirket kartı kullanılıyor zaten, kendi kendine o kadar uçuyorsan gezecek paran var demektir, paran varsa da bu kartların getirisine bakmazsın.
  • Bruce  (07.06.20 23:42:09 ~ 23:44:35) 
Alabilirseniz Yapikredi Crystal Card sürekli bonus birikip duruyor ekstra olarak da her ay bir sektörde yüzde 10 indirimi var kozmetik elektronik gibi. her yeme içmeden yüzde 5 indirim anlaşmalı yerlerden yüzde 20. Aklıma gelenler bunlar


  • monkey  (08.06.20 08:10:33) 
100 liralık bilet için 10000 gerekiyo ama her ay 10000 mil veren kampanyalar var daha az harcamaya.ve tüm kartlarda 100 liraya 1 mil veya puan verilir.farklı bankaya denk gelmedim.

ben 2 ayda 50000 mil biriktirdim.kampanyalarla.ihtiyaç dışı da bişi almadım.kart limiti 4bin :D en fazla 2bin lira harcamışımdır

kampanya kovalamayacaksan aylık harcaman 10bin değilse yapacak bişi yok.10 liraya 1 mil veren kart yok
  • ShadowOfMoon  (08.06.20 14:49:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.