[]

Payoneer ile para transferi hakkında

Bu payoneer ile yurtdışı menşeili bir hesabımızdan yine kendi hesabımız olan bir Türk bankasına transfer yapabiliyoruz değil mi, doğru anlamışım? Hesap oluşturdum, kendi hesabım olarak yabancı bankayı tanımladım ilk, transferi gerçekleştireceğim diğer hesabım Finansbank kartımın da bilgilerini giriyorum, sorun şu ki kabul etmiyor, müşteri hizmetlerine yazdım ama cevap gelmedi.

Var mı bununla ilgili bir bilgisi bir yönlendirmesi olan? Bu salgın meselesi yüzünden apar topar Türkiye’ye döndüm ve maaş kartım burada aktif değil, hesaptaki paramı çekemiyorum. Zordayım. Yanıtlara şimdiden teşekkür ederim.


 
yok yanlış anlamışsın, burada normalde payoneer hesabıma para aktarayım diye bir şey yok.

eğer hizmet veriyorsan sana ödeme yapılıyor ve payoneer hesabında bir bakiye oluşuyor fakat ben o bakiyeye yükleme yapayım diyemiyorsun.

bu yüzden olayı fake etmen gerekiyor, şöyle.


açtığın payoneer hesabından

receive-request a payment'a tıkla, yine sana ait ama farklı bir email adresine ödeme talebi oluştur, istediğin tutarı gir.

ödeme talebi oluşturduğunda sana link verecektir, aynı linki girmiş olduğun email adresine de gönderir.

daha sonra o ödeme linkini gizli sekmede filan aç, ödemeyi yurt dışı kartınla gerçekleştir.

ödemeyi gerçekleştirdikten 24/48 saat sonra (tam olarak nedir gecikmesi bilmiyorum bakmak lazım) payoneer hesabına bakiye olarak düşecektir. sonra o parayı Withdraw - to bank account diyerek finansbank hesabına gönderebilirsin. bu arada finanbanks banka kartı numarası değil, IBAN bilgisi isteyecektir senden.

edit: bu arada transferwise senin için daha uygun gibi geldi, çok daha hızlı işliyor süreç orada.
  • aziz dostum jack  (07.06.20 18:38:35 ~ 18:46:35) 
Çook teşekkür ederim, tane tane açıklamışsın da ne güzel. şimdi deniyorum hemen.


  • verbenimolsun  (07.06.20 18:47:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.