[]

darks souls 3

ps storeda indirime girmiş, almak istiyorum fakat önceki oyunlarını oynamadım. konu gereği önceki oyunlarını oynamak gerekiyor mu? halihazırda bloodborne oynayan biriyim yani oyunun zorluğunu tahmin edebiliyorum ve tabi hikayeyi sunuş şeklini de ama hikaye tutarlılığı açışından önceki oyunlarını oynamak gerekiyor mu?




 
Hayir ama en iyisi birinci oyundur aklinda olsun ve asiri zordur. bence en ucuzu 1 ise önce onu al dene hem en iyiyle başlamış olursun hem beğenmeme durumunda daha az paran gitmiş olur.


  • floydian  (07.06.20 19:39:37 ~ 21:18:32) 
Aslında Dark Souls serisi hikayeyi çok açık seçik şekilde vermiyor, çok belli belirsiz veriyor hikayeyi. Dolayısıyla hikayeyi anlamak için araştırma yapmanız lazım. Hikayesi aslında güzel ama geri planda kalıyor. Zaten birçok oyuncu oyunu hikayesi için değil tarzından dolayı oynuyor. Yani ilk oyunu oynamadan da oynayabilirsiniz 3' ü.

Bu arada direk ilk oyundan başlarsanız zorluğundan dolayı çıldırıp bırakabilirsiniz ve tüm seriyi gözden çıkarabilirsiniz.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (07.06.20 21:22:59) 
Aslında Bloodborne'dan zorluğuna dair az buçuk bilgim var.


  • clones  (07.06.20 23:16:49) 
Her ne kadar aynı yapımcıdan çıksa da ve birbirlerine benzeseler de Dark Souls mekaniklerinin daha kasıntı olduğunu düşünüyorum. Mesela daha önceden ölmüşken ve ruhlarınızı almaya giderken saçma sapan şekilde mesela alakasız bir yerden düşerek ölebilirsiniz. Bu arada konuyla alakalı olarak taze taze şu videoya göz atabilirsiniz:

www.youtube.com
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (08.06.20 01:09:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.