[]

hadi beraber o mükemmel siyah zeytini bulalım

merhaba arkadaşlar. zevkime göre bana siyah zeytin markası tavsiye eder misiniz?

beğendiğim siyah zeytin özellikleri şu şekilde:
tuzu çok fazla olmamalı
kuru ve etli olmalı (yumuşak zeytine tahammülüm yok)
hafif diri olmalı (bilirsiniz rengi siyah değil kahverengimsi olur böyle zeytinlerin)

yanıtlarınızı bekliyorum.

 
Marketlerde satılan bilindik markaları İstanbul’a ilk geldiğimde alıyordum ama hiçbirinden tatmin olmadım. Kuru ve tuzu çok olmasın istekleri çelişiyor bence. Doğrudan öyle bir zeytin bulmak zor çünkü. Ben şöyle yapıyorum. Trilye kuru sele zeytin alıyorum, yemeden önce biraz suda bekletiyorum. Yumuşamıyor ama tuzu gidiyor.
Marka için de şu an hatırlayamıyorum dikkatim dağınık olduğu için ama yerimden kalkınca sipariş ettiğim yerin adını bulup yazacağım. Altınoluktan alıyorum ben bu arada.

turanzade.com buradan alıyorum :)
  • irene  (07.06.20 16:51:06 ~ 18:19:38) 
marmarabirlik az tuzlu zeytinleri guzel oluyor

www.e-marmarabirlik.com

ya da market market gezip araman lazim.

yakininda file market varsa orada acik az tuzlu zeytin var, ben ara sira ondan da aliyorum
  • exlibris  (07.06.20 19:09:29) 
bir zamanlar ben de senin aradığın tarzda zeytin arıyordum, zamanında binbir çeşit zeytin denedim, sonunda aradığımı www.gurmedenal.com da buldum, hatta bugün bomonti şubesine gidip tekrar aldım.


  • blue rebel motorcycle club  (07.06.20 19:14:11) 
marmarabirlik'in vakumlu plastik kutularda farkli renklerde m-s-xs gibi farkli boyutlarda zeytinleri var. yanlis hatirlamiyorsam mavi olan iyiydi. boyutunu bilemedim simdi.


  • chezidek  (07.06.20 20:04:37) 
arkadaşlar aradığım zeytini deneye yanıla buldum: fora fit. marmarabirlik gold’u da denedim ama dokusu fazla yumuşak geldi ve acılığı vardı biraz.


  • theseachange  (17.07.20 12:27:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.