[]

Blackberry telefon alinir mi ya?

bunun gibi bir duyuruyu daha once de acmistim; mesele su. iphone 6s'im sizlere omur tam olarak. yeni iphone'lar cok pahali geliyor ve o parayi vermek istemiyorum acikcasi. coktandir telefonu sadece maillesme agirlikli kullandigim icin blackberry'i gozume kestim ama agustos 2019'da artik uretilmeyecegine yonelik haberler cikti. sizce yeni uretim yapacak firma bulurlar mi? key2 alinir mi?




 
Abi naaptin, blackberry mi kaldi? Yurt disinda buyuk zincirlerde bile yok artik. Illa nostalji yapacaksan Nokia, Motorola al bari


  • neverletyougodown  (07.06.20 14:53:00) 
uygulamalar da birer birer ya desteğini kesti ya da keseceğini açıklıyor bb için. özellikle whatsapp. alınmaz.


  • mehmed resad  (07.06.20 15:56:04) 
Keyone kullanıyorum. Iphone 5sten geçmiştim. Aslında kasmasa çok rahat. Ama kasıyor..Şarjı bitmiyor o bile yeter. Aslında pratikliğini seviyorum. O fiyatlardaki bütün androidler böyle kasma yapıyor mu onu bilmiyorum. Ben şu an uygulamalar vs için iphone 8 + iş tel olarak bb keyone kullanıyorum. Tek başına keyone kullanınca olmuyor yani kasıyor işte. Key2 nasıldır bilemiyorum.


  • sacrilegious  (07.06.20 21:43:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.