[]

macbook air hakkında

merhabalar. macbook air almayı düşünüyorum. ios telefon kullanıyorum epey süredir de pc'de doğma büyüme windowslu olarak adapte olma nasıl olur ?

bir de lol, word ve chrome dışında kullandığım dördüncü bir şey olmuyor pc'de. belki spotify o kadar. bu gereksinimlerimi air rahatlıkla karşılar mı ?


 
1. iki hafta olur
2. lol bilmiyorum gerisinde sorun yok

  • ismailbüyük  (07.06.20 13:23:13) 
rahat bir kullanımı var kısa sürede alışırsınız.ama imkanınız varsa 128 GB almayın yetmiyor.


  • danbrownie  (07.06.20 13:37:40 ~ 13:38:41) 
apple ın bütün ürünlerini kullanan biri olarak (mac,iphone,ipad)yazıyorum. vergiden düşecekseniz alın yoksa almayın . mac o kadar dandik bir habitata sahip ki (o yok bu yok ,o çalışmaz bu çalışmaz) onu kullanacağına git debian yada deepin kullan daha iyi. paran cebinde kalır. hele ki sizin bir multimedya olayınız da yok. sırf para israfı.


  • x571  (07.06.20 14:30:40) 
lol çalışıyor mac os'ta.


  • plutongezegendegilmi  (07.06.20 14:32:44) 
son 15 senesi linux'ü de dahil etmek üzere yaklaşık 20 senedir bilgisayar kullanırım, iş yerinden imac verdiler, son 3 ayda mac'a tam anlamıyla alışamadım. alışkanlık gereği her işi terminal'den yapmaya çalışıyorum mecburen.

olmuyor abi işte. en basit şeyleri yapmak için bile garip tuş kombinasyonları öğrenmek gerekiyor. yaşlı dayılar gibi option key hangisiydi falan diye klavyeye bakıyorum. belki henüz catalina'ya yükseltilmemiş olmasından kaynaklanıyordur emin değilim de, ben ısınamadım.
  • chezidek  (07.06.20 21:17:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.