[]

grup/şarkı önerisi

bilgisayardaki tüm şarkıları caps aldıktan sonra sildim.

ne dinlerdim?


opeth
camel
eagles
radiohead
coldplay
muse
yann tiersenn
zbigniwe preisner
explosions in the sky
balmorhea
giaa
gybe
gustavo santaolalla
goran bregovic
astor piazzolla
jeff buckley
msg

...

imanımı gevretti. lütfen yeni bir sayfa açmak istiyorum.
ama tarz olarak genelde indie, alternatif, post rock, experimental, enstrümantal diyebiliriz.


aklınıza ne geliyorsa yazınız lütfen.


bu da naçizane armağanım olsun :D ---->

en.vpleer.ru

 
  • baldur  (03.05.10 18:36:42) 
ya da post-rock demese miydim. sarınca mükemmel oluyor da, şu an hiç modumda değilim. ama ilk 3 grubu duymuş, dinlememiştim. deneyeceğim. aklınıza gelirse yazın sn.baldur

müzik zevkinize güvenirim. az zaman geçirmiyoruz sözlük duyuru :)
  • o da olabilir  (03.05.10 18:49:41) 
ben diyorum ki bir hellacoptersa kulak ver. aslında pek alakası yok saydığın türlerle, çok azcık daha hareketliler. ilk çıktıklarında yaptıkları şarkılar punk rock, sonrasında ise garage rock a kaydılar. tavsiyem garage rock döneminden şarkılar dinlemen, "down on freestreet", "electrocute", "a view from nowhere", "better than you", "carry me home", "truckloads of nothin", "a heart without home" gibi şarkıları çok güzeldir bak mesela. aslında daha da çok şarkı var ama üşeniyorum yazmaya, en iyisi "by the grace of god", "high visibility" ve "head off" albümlerini olduğu gibi dinlemen. hadi bakalım bekliyorum yorumlarını.


  • cglr  (03.05.10 18:51:20) 
  • tepedeki psychedelic adam  (03.05.10 18:56:17) 
o da olabilir, zaten ilk 3 grup sludge/post metal tarzı müzik yapıyolar ama gayet dinlenebilir, post rock gibi atmosfer değil de davullar-gitarlar daha ön planda. enstrümental rock da diyorlar.
değişik bir şeyler denemek istiyorsanız unexpect - in a flesh aquarium albümünü önerebilirim, avargarde rock-metal tarzında müthiş bir albüm bu.
bir de the mars volta'nın temeli olan at the drive ini dinleyin, çok farklılar.
  • baldur  (03.05.10 19:06:29) 
la rocca, rob costlow, greg johnson.


  • migelo  (03.05.10 19:59:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.