[]

Android'den Iphone'a Whatsapp Geçmişi Aktarabilir Miyim?

Sohbet geçmişim silinmesin istediğimden yedekleme yapıp aktarmak istedim. bilgisayarda uygulama kullanarak yaparım sandım ancak ücretliymiş. var mıdır bunun benim bilmediğim bir yolu acaba? bir de şunu merak ediyorum, ben zaten yedeklediğim için eğer aktarma yapmadan iphone'a geçersem ve bir süre sonra android e dönersem daha önce yedekleme yaptığım yerden devam edebilirim en azından değil mi? valla dede gibi oturdum desteğinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.




 
yok. hic bosuna ugrasma derim dostum. bak daha once cevap verdigim duyuru burada.
duyuru sahibinin yazdigini da gor

(git: 1423726)
  • yoggi  (07.06.20 03:32:22) 
çok teşekkürler. ben iphone da temiz temiz başlasam kullanmaya, sonra androide döndüğümde yedeklemeden dolayı kalır herhalde dimi eski diyaloglar? yoksa o da mı olmaz?


  • dredntsouth  (08.06.20 05:47:16) 
android'den hic kaldirmazsaniz sadece dogrulama ister actiginizda, silmez yani konusmalari. ben bunu birkac defa yapmak zorunda kaldim deneme asamasinda.

sonra baglantisini kestim ki eskileri gorebileyim. telefon bende. simdi baglantiyi acsam ordan devam edebiliyorum (iphone'da goruntuleyemiyorum o zaman da)
  • yoggi  (08.06.20 13:10:25) 
anladım. başka android telefondan da olur ama herhalde o zaman drive dan yükler diye düşünmüştüm. benim android tel tamamen iptal oldu çünkü. tamamen çöp etmekten korkuyorum kalanları da. bir daha açamam diye iphone da whatsapp kullanamıyorum ne zamandır.


  • dredntsouth  (09.06.20 00:24:14) 
haaaa o zaman yedek varsa baska android'e whatsappi kurup bakabilirsin evet. sim karti telefona koymana da gerek yok, numarayi yazinca sms'i gir bitsin gitsin.

xiaomi kullanan varsa yakinda onlarda dual app var. hatta ikinci oturum bile aciliyor, bilgine :)
  • yoggi  (09.06.20 01:14:10) 
çok teşekkür ederim resmen rahatladım. geçmiş gitmesin korkusuyla iphone da açmıyordum whatsapp ı. ama olmuyor başka türlü gercekten. o zaman hayırlısı diyip yüklüyorum bakalım. yarın öbür gün bıraktığım yerden devam ederim belki android telde. sağ olun


  • dredntsouth  (09.06.20 01:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.