[]

Sari mersedes filminde Ilyas Salmanin meslegi neydi?

Copcu muydu yoksa araba montaj fabrikasinda mi calisiyordu? izleyeli epey oldu. Youtube'da kisa videolara takildim biraz, gecmise gittigi yerlerde bir yerde yol ustu kafe gibi bir yerde yerleri supuruyordu Almanya'da, bir yerde de Kezbani evlenince fabrikada yanima aldiririm falan gibi sozler var, kafam karisti?




 
Fabrikada isciydi


  • Kittie  (06.06.20 21:06:33) 
hayır çöpçüydü, çöpçüyüm demekten utandığı için bmw fabrikasında çalışıyorum diye yalan söylüyordu millete.


  • aziz dostum jack  (06.06.20 21:08:27) 
@ Gordugum yer buydu: youtu.be Bir kac yerde montaj iscisiyim falan diye geciyor sanki


  • neverletyougodown  (06.06.20 21:11:43) 
vapurda kıza yalan söylediği yer şurası,

www.youtube.com
  • aziz dostum jack  (06.06.20 21:13:08 ~ 21:13:38) 
Dogru, copcuydu yalan soyluyordu :))

Ben de filmi daha 2-3 ay once izlemistim. Taze bilgilerimle atladim hemen soruya, cok guzel izlemisim filmi afsgd
  • Kittie  (07.06.20 10:50:28) 
Kitapta BMW fabrikasında montajcı, belki oradan kalmıştır.


  • salihdt  (07.06.20 15:37:03) 
fikrimin ince gülü'nü okumadığım için kitapta öyle geçtiğini de bilmiyordum konu çok enteresan bir yere geldi. belki senaryo hatası olabilir :)


  • aziz dostum jack  (07.06.20 17:33:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.