[]

Kredi kartı tavsiye

Selam arkadaşlar, uzun yıllardır Garanti bankasıyla çalışıyorum ama bana pek kattığı bir şey olmadı. Miles&Smiles kredi kartının avantajlarını zamanında yedim ama artık bir nanesi yok. QNB bankasının Miles&Smiles kartınıda denedim eğer bankaya para koymuyorsanız bir şey ifade etmiyor.


Garanti bankasından kurtulmak istiyorum ama kaçarken doluya tutulmak istemiyorum. Sizce en avantajlı banka, sorun yaşamayacağım bir kredi kartı hangisi olur?


Yapı Kredi ve Adios Premium düşünüyorum ama memnun olmayan insanlar var. Ya da İş Bankası Maximiles ; sizin önerileriniz ne olur acaba?


İlla mil biriktirecek bir kart aramıyorum , daha avatanjlı bir kartda olur ama yılda 3-4 yurtdışı uçuşu yaptığım için mil biriktirmesini istiyorum. Adios da puanlarda silinmiyormuş galiba ama emin olamadım.

Banka olarak teknoloji ve kalite olarak Yapı Kredi bankasıda bana hep bir adım önde geliyor ; sizin fikirlerinizi de bekliyorum.

 
aynı dertten bende muzdaribim. 5 yıldır miles&smiles kullanıyorum ama artık bir esprisi kalmadı. Altyapı olarak Garanti'den iyisi yok, o nedenle shop&fly alasım var ama Garanti'den de kaçasım var, arada kaldım.
bu arada bilgin olsun bende adios da var, cacık...

  • pccopath  (06.06.20 18:17:18) 
Shop & Fly hiç bulaşma hocam; ben bulaştım sen etme... O kadar avantajlı gibi anlatılıyor ki; Her 1 TL'ye 1 Mil diyor ama işin esprisi 100 mil, 1 mil sayılıyor; örneğin; 10.000 mil=100 tl değerinde uçak biletidir. 10.000 TL harcama yapman lazım ama kampanya olmadan çok zor. Ve bilet fiyatlarını aşırı yüksek tutuyorlar. Çevremde çok arkadaşım yandı. Shop&Fly Business kart daha avantajlı diyorlar ben onuda kullandım şirket kartı olarak ama değişen hiç bir şey olmadı. Bulaşmaya değmez valla hocam.

Adios ve Maximiles için ne diyorsunuz hocam? Garanti'nin teknolojisi ve kart çeşitliliği güzel ama insanları keriz yerine koymasına kızıyorum ben. O yüzden Yapı Kredi bende Garanti gibi klas bir banka diye düşünüyordum ama sizde aklımı çeldiniz :). Ne yapacağımı bilemedim.

QNB 'ye de dönmek istemiyorum geri :)).
  • kostadilos  (06.06.20 18:25:38) 
bilgilendirme için teşekkürler, şuan shop&fly'dan vazgeçtim sayende :)) valla hacı bende 2009'dan beri adios var, bir faydasını göremedim. senin hesap bende miles&smiles'dan baya ekmek yedim ama adios da şöyle bir durum var, seyahat hattı felan arayıp puan kullanabiliyorsun ki bunu herkes yapabiliyor. anlaşmışlar bir tur şirketiyle (ya da kendi şirketleri) onun üzerinden bence %10 fazla koyup işlem yapıyorlar. bizde yiyoruz, puanla bilet aldık diye.
genel olarak bakarsak en temizi en karlısı bonus üzerinden bonus biriktirmek ama işte garanti'de keriz yerine koyuyor, aynen katılıyorum...
not: maximiles hiç kullanmadım, bilmiyorum.
  • pccopath  (06.06.20 22:37:15) 
valla üstadım eşim bonus platinum ve bonus american express kullanıyor; aylık ortama 5.000 - 7.000 TL harcama mevcut. Bunların %80'i bonus üye işyerleri ve çogunluk amex 1 yılda 100 lira ya birikti, ya birikmedi. Ben bonustan da vaz geçtim :D Garanti'ye ufak bi kredi borcum var bu ay kapatım veda edeceğim hiç dönmemek üzere. :D Sadece nereye geçeceğimi bulmak lazım. Adios konusunda ümitliydim ama kırdın ümidimi :D


  • kostadilos  (06.06.20 23:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.