[]

eve iş getirmemek için ne yapıyorsunuz

işe yeni başladım. tatilde bile aklımda dönüyor o hafta. hiçbir şeye odaklanamıyorum. önerileriniz neler




 
Ben bu konuda sikinti cekmiyorum yani aklimda is oluyor ama bunu sorun olarak gormuyorum cunku hem mudurlerim hem aldigim maas hem sirketin bana sundugu firsatlar beni motive ediyor ve isimi en iyi, daha iyi yapmami istetiyor.

Ama bundan önce calistigim yerlerde bu olmadigi icin ya stres düşüncesi olurdu (ulan yarin x var sabah sabah off diye) ya da olmazdi çünkü motive degildim.

Siz su an motive oldugunuzdan ve isinizi güzel yapmak istediginizden normal bence. Zamanla "amaan ben mi kurtaricam dünyayı" diyip rahatliyor insan.
  • logisticsmanager  (06.06.20 15:49:18) 
işte yetişmeyen işlere evde devam etmemek için, işi işte halletmeye çalışıyorum. bence zaman planlamasını fena yapmıyorum (hem günü planlamak hem esneklik olarak). yine de yetişmeyen işler tabi ki oluyor, onları da ertesi güne bırakıyorum. çok nadir olarak evde devam ettiğim de oluyor ama.

evde iş yapmaktan değil de iş düşünmekten bahsediyorsan, akşam işten çıkıp da servise bindikten sonra iş düşünmüyorum. işi hayatımın merkezine koymuyorum. iş benim para kazanma aracım. mesai dışında iş konularıyla kafamı meşgul etmem. cevapsız sorularım olduğu zaman, aklıma geldikçe konuyu değiştirsem bile, stresli oluyorum ama, rüyalarıma giriyor veya uykum kaçıyor. ona çözüm bulamadım.

özet: rahat olmalısın, işi hayatının merkezine koymamalısın.
  • pati  (06.06.20 15:52:17) 
Hataya açık ve daha iyisi yapılabilen bir işse eğer sürekli kafanda taşıman yeni başlayan biri olarak normal. Zamanla hangi işlerin çok da hayati olmadığını, hangilerinin ertesi güne, ertesi haftaya sarkıtılabileceğini öğreneceksin. Biraz zamana ihtiyacın var.


  • IncredibleMau  (06.06.20 16:09:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.