[]

yasaksız ilk hafta sonu

sevgili 15 şehir sakinleri, bu hafta sonu için bir planınız var mı evden çıkmayı içeren?
ben hafta içleri evden çalıştığım için akşam 7'ye kadar, doğru düzgün yürüyüşe bile çıkmıyordum. yarın erken vapurla burgazada kalpazankaya'ya gidip temiz hava alıcam arkadaşımla, çok helecanlıyım. en son 15 mart'ta gezmeye çıkmıştım, karantina kurallarına uyup hak ettiğimi düşünüyorum heheh.



 
Böyle düşünen onlarca insan olacak sokakta. İşim var ama olmasa da çıkmayacaktım.


  • okannn  (06.06.20 01:21:07) 
Hak etmişsindir mutlaks fakst sen gibi hak etmiş milyonlar olacak dışarıda. Balkondan izlemekle yetineceğim ben.


  • monseur thenardier  (06.06.20 01:42:29) 
Ben de cikmayi dusunmuyorum. Bence milet olarak evelerde tikili kalmaktan sikildik ama bir yandan da evlere alistik gibi geliyor bana, disari cikinca kendimi guvensiz ve konforsuz hissetmeye basladim. Markete falan zorunda olmasam gitmeyecegim neredeyse


  • exlibris  (06.06.20 01:47:24) 
Kısa çalışmada olduğum için benim için değişen bir şey yok. Geçen akşam bebek sahile gittik. Hayatımda hiç bu kadar barzoyu bir arada görmemiştim. Bir süre daha ev civarı kalmaya karar verdim.


  • catch the arrow  (06.06.20 02:37:44) 
urla'ya bugün mü gitsem yarın mı diye düşünürken yağmur başladı, yarın gideceğim. bugün de alışverişe çıkarım. alışverişi hafta içi akşam işten dönünce yapmak zor oluyordu. bence ben de hakettim. aslında denize de girerim diye düşünüyordum hafta başında ama deniz daha çok soğuktur diye vazgeçmiştim, zaten hava da bozdu.


  • pati  (06.06.20 07:59:28 ~ 08:01:17) 
muhtemelen mahalle turu atacağım.

geçen kartal merkeze ve sahiline indim biraz dolaştım. insanlar maskesiz ve mesafeye dikkat etmiyor. iç içeler. millet anında unuttu hastalığı. zaten sokağa çıkma yasağı hızla artan vakalar yüzünden alındı sonra vazgeçildi.

ben bir süre daha insanlardan uzak duracağım. mahallede yürüyüş yaparım yine. bakkala gitmek, asansöre binmek bile rahatsız ediyor.
  • tabudeviren  (06.06.20 08:36:06) 
ben çıkmıyorum.
özellikle hafta sonları daha çılgın kalabalıklar olur.
hafta içi akşam çıkacağım.

vapur falan diyorsun :/ yine de dikkat et kardeşim.
maskesiz de çıkmasın kimse.
  • jimjim  (06.06.20 09:17:28) 
Sabah 5'te yuruyuse ciktim, disarda kimseler yokken biraz disarda oturdum, 8de eve dondum ve bugun benim icin bitti, yani tabii ki gun bitmedi disarda olma durumu bitti, pandemi basindan beri gunlerim aşağı yukari boyle (tabi 5te cikamazdim ilk gunlerde, hem soguk hem karanlik).

Burgazada benim de burnumda tütüyor, arada aklimdan geciyor, 7 civari bir vapurla gitsem, biraz yuruyus yapip donsem mi diye ama donus vapurunun ve donus yolunun kalabaligini goze alamıyorum. Gectigimiz senelerde sabah 8'de vapurda tek yolcu olarak gittigimi bilirim cok defa ama bu sene dinamikler cok degisti, her saatte insan olabiliyor disarda.
  •   (06.06.20 09:18:33 ~ 14:05:09) 
Ben normalde 6 gün çalışıyordum yasaklardan dolayı haftasonu evde geçti.o yüzden bugün yine çalışıyorum. Beni pek etkilemedi bu süreç çalışmaya devam ettiğim için.

Ama yarın ailemin yanına gidebilirim bir kahve icmeyede olsa.cok uzun oldu bu kadar yakınken görüşememek.
  • brnbrs  (06.06.20 12:49:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.