[]

eski tip telefondan yeni telefona numara taşımak hat yenilemeli

merhaba duyurunun güzel ve nadide insanları.

babam eski bir tip telefon kullanıyor. yeni tip telefona geçiyoruz. numaralar, hatta telefonda değil. daha önce numara taşırken( x firmadan - turkcell) tüm numaraları gidince acayip sinirlenmişti. :)

büyük hat, küçük hatta dönecek ve numaralar yeni ( küçük olan) hatta geçecek. bunu nasıl yapacağız?

turkcell'in internet sitesinde bakıyorum ama bulamıyorum bir türlü.

 
oturup numaraları tek tek yazacaksınız


  • ismailbüyük  (05.06.20 21:30:25) 
Eger hatti sadece kirip gecirecekseniz numaralar zaten simde kalir. Yeni telefona taktiginizda sim kart numaralarini tasima diye bir secenek mutlaka vardir. Eger bayiden yeni bir yedek hat alacaksaniz numaralar gider. En iyisi eski sim karti kirdirmak


  • zaxurani  (05.06.20 21:35:32) 
eski tip telefonlarda da numaralar telefona tasinabiliyor telefona gore. telefona tasiyip, ardindan yeni alacaginiz hatti eski telefona takarak tekrar sime alabilirsiniz.

diger turlu turkcell'e goturdugunuzde onlar da bir seyler yapabiliyordu diye aklimda kalmis.
  • fakyoras  (05.06.20 21:38:18) 
eski tip telefonun hafızasına kaydedeceksiniz, sonra yeni sim alıp adaptörle eski telefona takıp sime geçireceksiniz. sonra akıllı telefona takıp google hesabınıza geçireceksiniz.


  • The_Lollok  (05.06.20 21:42:59) 
Ben de aynı şeyi demeye geldim. Diğer telefonlarda da telefon hafızasına kaydetme özelliği mevcut. Simden telefonun hafızasına kopyalayın. Emin olmak için simi çıkarıp telefonun simsiz açın ve numaralar kopyalanmış mı bir bakın. Daha sonra yeni simi takıp telden sime aktarın.


  • cemallamec  (05.06.20 21:50:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.