[]

Trafik cezası ne zaman gelir?

Çarşamba günü Balıkesir dolaylarında hız sınırının epey üstünde seyrederken ağaçların arkasına konuşlanmış polis aracını neredeyse yanından geçerken fark ettim. İleride çevirme vs. yoktu, direkt plakaya yazdılar sanırım cezayı.

Epttavm sitesinden sorgulama yaptığımda ceza çıkmıyor. Ne zaman sisteme düşer?


 
6 9 aya kadar yolu var :) eds ler 6 ay sonra geliyor radarda öyledir herhalde


  • respect  (05.06.20 15:21:47) 
araç üzerinize kayıtlı ise e-devlet te gözüküyor. ya da araç kimin üzerine kayıtlı ise oradan bakabilirsiniz. genelde ertesi gün e-devlete düşmüş oluyor. makbuz olarak 2-3 aydan önce gelenini görmedim.


  • belkider  (05.06.20 15:23:25) 
Peki araçta radar sistemi var mıydı? Belki sadece öylesine duran bir polis aracıydı.

Cezalar genelde topluca kesilip postaya veriliyor, postaya verildiği anda e devlet sisteminde görünüyor. Bir kaç ayı buluyor çoğu zaman.
  • John Bloor  (05.06.20 15:30:26) 
@respect ohoo daha çok var o zaman her gün bakıyorum heyecanla ne kadar ceza yiyeceğim diye :D

@belkider araç kiralıktı, o yüzden ancak epttavm sitesinden sorgulayabiliyorum ceza var mı yok mu diye.

@john Yani şehir girişinde tam basmalık bir düzlük var, polis aracı da o düzlüğün ortalarına yakın bir yerde yolun sağında tam ağaçların arkasına gizlenmiş bir Dacia Duster'dı. Jandarma'nın araçlarında görüyorum son zamanlarda üstünde aparat falan oluyor bunda yoktu. Eski usül araç içinden ölçüm yapılmıyor mu artık?
  • an engineer  (05.06.20 15:38:35) 
ağustosta yedim ocakta geldi.


  • mikahakkinen  (05.06.20 16:12:48) 
Genelde sirketler belirttiginiz kredi kartindan otomatik kesiyorlar,l. Depozitonuz kac para yatacak ona bakin derim. Ya da sirket 1-2 haftaya mektup yollar zaten


  • kuehles blondes  (05.06.20 16:13:19) 
belki gelmez. acele etmeç


  • sizofren06  (05.06.20 16:46:31) 
Balıkesir'in tam neresi ? Burda şehrin belirli yerlerinde radar sürekli var. Tam yeri söylerseniz hız limitini ve radar noktası mı söyleyebilirim.


  • tss  (05.06.20 21:50:29) 
@tss Yol bu yol da polis bu yandaki ağaçlara siper etmişti kendini tam yerini bilemedim. Ama ileride şehir merkezi tabelası var oradan önce olduğuna eminim. Sağda ağaçlardan gizleniyordu, açıkçası güzel de gizlenmişti tebrik ettim sonrasında :)

goo.gl
  • an engineer  (05.06.20 23:08:25) 
Evet çevre yolu burası. %99 radar aracıydı, geçmiş olsun...


  • tss  (06.06.20 16:49:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.