[]

Eşref kedisi sahiplendirme (doge misket göz, ama bir tane...)

Selamlar,

Asıl sahibinin korona sonrası oluşan bazı durumları nedeniyle geçici olarak bıraktığı kişinin de başka planları çıkması sonrası, sokakta kalmaması için kırklarelinden pet transfer ile izmire getirdiğimiz bir adet eşrefimiz var. Tek gözü kapalı, erkek, kısır değil, 10 aylık.

Ben geçici olarak olabildiği kadar bakacağım ama hayvanat doğumundan beri sadece insan içinde yaşamış, büyümüş. Benim kedim sakin olsa bile misafir bıdık başka kedi görünce fırtınalar kopartıyor evde. ikisini ayrı yerlere kapatıp eşrefin yanına girince ise pamuk ötesi.

bu arkadaşa öpüp koklayacak (yumuşatıcı kokuyor zaten sürekli), pek güzel doyuracak, sorumluluk sahibi, ileriyi de düşünebilen bir anne/baba arıyoruz. tekrar diyorum, 2. kedi olarak değil. tek kedi olarak. yabancı olduğu eve geldiğinde bile bunca tantana çıkartan kedi ilerde kendine 2. gelecek kediye neler yapar bilmiyorum. o yüzden sürekli tek kedi kalması uygun şu ara. kısırlaştırılınca sakinler belki bilmiyorum. yada uzun süreçte alıştırılması gerekir.

neyse konuma döneyim, izmirdeyim, ilgilenen kişiler olursa lütfen bilgi veriniz. izmir yakını her yere getiririm sıkıntı değil.

sayın modlar: üstte kalabilir mi kısa bir süre?

 
Çok güzel ve sağlıklı gözüküyor. Evde yetişmiş hayvanlar, sonrasında sokağa bırakıldığında çok kötü oluyorlar.Umarım sahiplenecek bir yuva bulunur.


  • dolmabiber  (05.06.20 15:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.