[]

at yarisi oyunu

var mi oynayan? herhangi platform, sirf bunun icin konsol alabilirim, deliricem at yarisi oynamak istiyorum. kirbaclamak sprinte cikmak istiyorum. ps1'deki gallop racer'dan beri duzgun bi oyun bulamadim. ios olur pc/mac olur konsol belki olur. baktigim tum oyunlarin hem grafikleri hem oynanisi cok kotu, mobildekilerde gunde 1-2 yarisa giriyorsun atin gucu bitiyor para istiyor. calisirken arkada tjk tv izliyorum devamli. nolur yardimci olun.




 
Frankie Dettori Racing Melbourne Cup

Eski ama bugüne kadarki yapılmış en iyi at yarışı oyunu. Daha iyisi zor yapılır zor çünkü.

Hara kurup atları çiftleştirebiliyorsunuz. Kendi üretimin at ile Dubai cup'ı burunla kazandığımı hatırlarım son 200 de müthiş sprintim ile.

Atlarınıza kendi isimlerini verebiliyorsunuz. Oyunun tek ufak sıkıntısı haliyle spiker kendi at isminizi koyduğunuzda onu söyleyemiyor numarasını söylüyor.
  • ihanet kac kisilik  (05.06.20 14:38:10 ~ 14:38:50) 
@ihanet, mobilde rival stars'i kesfettim cok iyi. ati da yarista kontrol edebildigin, bulabildigim tek oyun. pc ve mac surumu de bu ay cikacakmis. bi bak derim


  • hjarteblod  (10.06.20 17:27:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.