[]

kizkardesim evleniyor

evet. o gun bugun. abisiyim.
ben cok uzaklardayim. ucak da ayarlayamadim. ama diyorum kendi kendime. acaba daha mi iyi oldu gibi. karsisinda oyle yalandan gulmeye calismak filan daha bir uzerdi sanki onu.
ben ortancayim. bi de benden buyuk abimiz var. o evlenirken hicbir sey hissetmedim.
ama simdi baska. hani insanin icine okuz mu oturuyordu ne. ha iste o var.

bi seyler soylersiniz icimi ferahlatacak bi seyler soylersiniz belki diye dusundum.
ozellikle abilerden.

 
Kız kardeşinin evleneceği kişiyle ilgili bir sorunun mu var? Yoksa gerçekten bu tür konularda hiçbir şey hissetmiyor musun?


  • booty hunter  (05.06.20 11:01:15) 
yok hayir. abim evlenirken mutluydum yani. ama kizkardes durumu farkliymis. onu demek istedim. evlenecegi kisiyle sorunum yok. sadece kendimi alistiramiyorum.


  • hede hodo  (05.06.20 11:05:37) 
sen evlenirken de başkasının icine okuz oturacak.

bu isler boyle
  • duyurukullanıcısı  (05.06.20 11:06:53) 
Bu işler böyle. +1

Kardesimi verdim değil kardeş kazandım diye bakmaya çalış.
  • kisa  (05.06.20 11:19:00) 
Üç ablam evlendi, her seferinde ağladım. Zor oluyor baya öküzler oturuyor içine insanın


  • monseur thenardier  (05.06.20 11:35:09) 
ben ablayım kızkardeşim evlendiğinde gayet mutluydum aslında ama düğün bitti ve eve bizle gelmedi ya orda çok garip bir his çöküyor. Ama alışıyorsun bu duruma da.


  • sanguine mcqaer  (05.06.20 13:21:45) 
kardeşinin mutluluğuna odaklan sadece, ötesini berisini düşünme bence. Kardeşin senin her daim arkasında olduğunu biliyordur zaten ve aranızdaki bağ hiç bir zaman kopmayacak nasılsa.


  • foolrules  (05.06.20 13:31:08) 
valla oturun abimle dertlesin siz birbirinize cok benziyorsunuz :) eşimle ilk tanıstırdıgımda adam oturup cafede agladı :D


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (05.06.20 18:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.