[]

Illustrator yardımı :(

İlk kez Illustrator kullanıyorum.

Ekte örnek olarak koyduğum şeyleri mockup olarak indirdim. 1080 x 1080 Instagram postları için bunlar. Ben her birini ayrı ayrı postlar gibi kaydetmek istiyorum. Ama yalnızca birleşik olarak (resimdeki gibi toplamda 6 parça) kaydetmeme izin veriyor. Hepsini tek tek keserek mi kaydetmeliyim?

Ayrıca AI'de PNG veya JPG olarak kaydedemiyor muyuz? Nasıl kullanacağım burada yaptıklarımı?

 
web olarak dışarı aktar dersen karşına çıkan pencerede, jpg ve png seçebilirsin tabi kalitesini yükselt ve boyutunu ayarla.

bir şekilde mouse ile istemediğin kısmın üstüne boş kare çizip delete tuşuna basarak silebilirsin.

yada katmanlar panelinden seçip.


silmeye de gerek yok, katmanlar panelinde herşeyin yanında bir göz sembolü olur, gereksiz gözleri kapat. bitti gitti.
  • hem şişko hem deli  (04.06.20 17:40:31 ~ 17:40:54) 
Aslında çok basit bir olay ama nasıl anlatacağımı bilemedim. İsterseniz teamviewer ile akşam yardımcı olabilirim.


  • RojoElefante  (04.06.20 18:07:54) 
2 farklı artboard var gibi görünüyor. ayrı ayrı seçip export veya save for web diyebilirsiniz.
diğer çözüm( tam amatör çözümü) mause ile her birini ayrı ayrı seçmek ve yeni bir dosya açarak yapıştırmak. (boyutlandırdıktan sonra). save for web veya export ile istediğiniz formatta kaydedebilirsiniz.

  • komikolmakuzen  (04.06.20 19:48:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.