[]

berbere kuaföre gitmeye başladınız mı

benim saçlar iyice papaz gibi oldu. sakalı hallediyorum da saçları da hanım kesiyor arada ama arka tarafta napptı ne etti göremiyorum. siz naaptınız başladınız mı gitmeye?




 
Berberler kapalı iken arkadaşım gelip beni tıraş etmişti ama yarın berbere gitmeyi düşünüyorum. Aletlerine Artık kolonya mı sürer ne yapar bilmiyorum.


  • cemallamec  (03.06.20 21:08:07) 
Ben gitmiyorum. Ben kendim kesiyorum makineyle evde. Çok da güzel oldu daha berbere mecbur kalmadıkça gitmem.yalnız yaşıyoruz. El anasıyla kafamın arkasını da kontrol edip kesebiliyorum.

Ama evde makasla tıraşı olmaz tabii. Makineyle direk dayayıp keyorum ben, uzunluk ayarları var.

Onun haricinde kendim kesemesem bile berbere asla gitmezdim en az iki ay daha.
  • sorularimicinfeykhesap  (03.06.20 21:09:42) 
Gitmeyi dusunmuyorum. Cok keyfi geliyor su durumda. Sacimda sari boya var. Normalde dip yaptirmaya hemem giderdim. Tahammulum yoktu ama umrumda degil artik. Boyle yasicam uzun bi sure..


  • Kittie  (03.06.20 21:12:19) 
Üniversiteyi bitirdikten sonra ilk defa saç uzatmaya başladım, ki 300 sene falan olmuştur üniversite biteli, 2020 içinde berbere gitmem gibime geliyor, yaklaşık 10 senedir de hiç sıfır sakalı tıraşı olmadığım için sakal düzeltme konusunda master degree seviyesinde sayılırım.


  • angelus  (03.06.20 21:13:22) 
Geçen perşembe geceden aradım sabah 9'da ik müşteri olarak gittim :)


  • eazy  (03.06.20 21:22:58) 
gitmiyorum ve uzun bir süre gitmeyi düşünmüyorum. saç sakal kendim hallediyorum. fena da olmuyor. yıllardır baka baka bişeyler öğrenmişim meğer.


  • scudman1  (03.06.20 21:27:13) 
bir kez makine ile kendim kestim. ama toparlanmaya ihtiyaci var, kendim cok iyi kesemedim. haftaya gitmeyi dusunuyorum. makineleri alkol ile temizlettiricem, maskemi takicam. berberler de genelde siperlik takiyorlar galiba. havlu yikama vs yaptirmam, dogru eve...


  • exlibris  (03.06.20 21:37:11) 
Favorileri ve kulakların üstünü kısaltıyorum. Kafam tuhaf bir şekil almaya başladı. Uzun süre gitmeyi düşünmüyorum.


  • dunden beri dimdik  (03.06.20 22:20:15) 
Mayıs ayında gitmiştim saçlar epey uzamıştı çünkü. Normalın dışına çıkıp 3 numara kesmesini rica ettim. Açık açık dedim bir 3 ay gelmem. Sakalı kendin oluyorsun dedi. Yıkamalı da evde yap dedi. Dünden razıydım zaten.

Önceden kestiğim gibi kesmesini rica etseydim ayda bir gitmek zorunda kalıyorum.
  • put it in your appropriate place  (03.06.20 22:30:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.