[]

Süslü Sözlük

Hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana ekşi'den çok daha kaliteli bir ortamı varmış gibi geliyor. Gönderiler akılcı, imla kuralları gırla..

Sosyo-ekonomik seviyesi de yüksek geliyor, hemen her şeyin İngilizce referansları var. Tamam konu güzellik ama konu dışı alanında da çok iyi yazılar okuyorum.

Eskiden ekşide yazılan her şeyi erkekler yazdı sanıyordum, belki orayı da kaliteli yapan kadınlardır ve abuk subuk başlıklar yüzünden kaçmışlardır süslü'ye. Ne diyorsunuz?

 
Ben genellikle merak ettigim urunler hakkinda yorumlar icin ya da youtuberlarla ilgili yorumlari okumak icin giriyorum ama evet kaliteli bi ortam. Tabii eksisozluk kadar kullanilmiyor, yazar sayisi da azdir. Bu arada benim de yazarligim var hem ekside hem suslude ama suslude 20 entrym yoktur. Nerde cokluk ile baslayan atasozumuzu hatirlatirim.


  • matilda  (03.06.20 18:43:57) 
Gerçekten aynısını düşündüm ve katılıyorum sana.

Ekşisözlükte erkek sayısı kadınlardan daha fazla. Haliyle içi pislik dolu başlıkları ve entryleri açanlar (özellikle örümcek ağı kafada olanlar) erkek oluyor. Lütfen iyi niyetli erkek arkadaşlar alınmasın ama hak vereceksinizdir hiçbir kadın ya da en azından çoğu kadın Şort giyen kızın asıl amacı diye başlık açmaz ya da cinsellik hakkında insanın midesini bulandıracak entryler girmez. Süslü sözlük de kadınlara özgü olduğu için böyle ekşi tipi yazılar nispeten daha az orada. Ben artık süslüde geziyorum en azından “Tayt giyen kızın asıl amacı” gibi saçma sapan başlıklarla sinir hastası olmadan mutlu mesut sosyal medya gezintisi yapmış oluyorum..
  • sydney  (03.06.20 19:03:55) 
Üye değilim ama bir ürün alacağım zaman buradaki yorumlara mutlaka bakıyorum. Ayrıca medya kısmı da çok etkili.

Her yaştan, her kesimden insan var. Kullanıcılar diğer kadın forumlarına göre daha bilinçli ama soru-cevap kısmı çok garip mesela. Soru ve cevaplara bakıp çok mu kaliteli bir ortam tartışılır. Tabii ben sadece popüler sorulara bakarak bu yorumu yapıyorum. Ekşi'de erkeğin kadına yaptığı düşmanlığı, burada kadın kadına yapıyor.
  • yineiyisinoxford  (03.06.20 20:21:30) 
Kesinlikle birkac seviye yuksek suslu.

Eksi erkek egemen bi ortam denildigi gibi... igrenc basliklar, yazim stilleri...
Yas kitlesi de dusuk o da cok belli oluyor.

Suslude de birbirine laf carpmaya calisanlar oluyor bazi basliklarda ama az sayida. O durumlarda da cok cizgi asilmiyor
  • Kittie  (03.06.20 20:56:08) 
her sey anonim soru cevap kisminda sakli oysa... lincler, hakaretler ucusuyor :) gecen haftalarda herkese or**** diyen birileri vardi ama eksisozlukten gelmis bir erkektir o da kesin. kaos seven takip etsin


  • anais  (03.06.20 21:13:25) 
ekşiden daha az sayıda yazar bulunduğu için içerikler daha düzgün ve şikayet mekanizması daha etkin çalışıyor. ekşide sabahtan akşama kadar yapılan cinsiyetçilikten sonra süslüde nefes aldığını hissediyor insan. bu konuda beni aşırı mutlu eden bir platform <3

bu ortam kozmetik-bakım konseptinin biraz daha dışında olabilseydi daha çok takıldığım bir yer olurdu.

soru-cevap aparatı biraz leş çukuru. düzgün sorulara çok az cevap gelirken kaos içerikli sorular patlıyor. bu kısımda tam anlamıyla anonim olunabildiği için insanlar kin ve öfkesini sağa sola saçıyor. ha ben kaosu uzaktan izlemeyi sevdiğim için eğleniyorum :D
  • rusalka  (03.06.20 22:36:04) 
Suslu mükenmel bi yer. Bi urunle ilgili arastirma yaparken ilk oraya bakarim. Uyeligim de var guzel ortam.


  • hindistan cevizi  (03.06.20 22:58:32) 
Soru-cevap bölümünde birkaç ay geçiren herhangi biri için bence aynı ya. Ekşide tayt giyen kızın asıl amacı başlıklarını açan ya da daha önce cinsel ilişki yaşamamış kadın isteyen karizmatik playboylar kendi kendilerine yaşamıyorlar. İşte bu vatandaşların sevgilileri, aileleri ve arkadaşları süslü sözlükte bolca mevcut. En güncel örnek için soru-cevap bölümünün en popüler sorusu olan telefonum bozuldu sorusuna alabiliriz. Kişisel telefonunda nude bulunduran süslüye sabahtan beri hakaret ediliyor. Ne eskortluğu kaldı ne mastürbasyon malzemeliği.
Ekşide gerçekten çok ciddi oranda rahatsız edici tipler olsa da çok çok kaliteli insanlara denk geldim/geliyorum. Süslü de bu oran ne yazık ki artık çok az. Birkaç yıl öncesinden kalan üye sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ürün yorumu yapıyor ya da bakım ve makyaj yazıları paylaşıyor diye kaç tane kadın linç edildi. 150/200 liralık ürün yorumu yapan üyelere sen enayisin salaksın o kadar para verilir mi hava mı atıyorsun tarzında saldırılarda bulunuldu. Hala zaman geçiriyoruz tabii ki ama çok takmıyoruz.

  • pudra  (04.06.20 02:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.