[]

parodontax ve clinomyn

Merhabalar.

Hali hazırda 1 aydır parodontax kullanan biriyim. gayet de memnunum fakat sigara da kullanan biriyim. şöyle dikkatli baktım da dişime, ufak ufak sigara lekeleri oluşmuş dişimde.

malumunuz sigara lekeleri vb. şeyler için önerilen ise clinomyn. şimdi ben bu 2 cengaveri de kullanmak istiyorum. acep diyorum şöyle yapsam; sabahları clinomyn akşamları da yatmadan önce parodontax kullansam bir sıkıntısını görür müyüm ki ?

veya biri bittiğinde ötekine geçsem, böyle sırayla bir döngüye girsek mi ? bu daha mı mantıklı.

şimdiden teşekkürler.

 
ben de parodontax kullanıyorum. sigara içtiğim dönem clinomyn denemiştim ama nedense hiç memnun kalmadım. izler hiç geçmedi. 6 ayda bir (aslında olması gereken kontrol de işte...) diş hekimine gidip polisaj yaptırmaya başladım. kabaca dişe bişi sürüp temizliyorlar. acısı falan asla yok, çok da kısa sürüyor. dişler pırıl pırıl.

ama yine de oluyor, hep oluyor, hiç geçmiyor. ben çözümü sigarayı bırakmakta buldum. çok makul bi cevap olmadı galiba soruya... clinomyn'in faydasını gören ablalar abiler varsa onlar cevaplasın.
  • allineed  (03.06.20 17:30:35) 
Clinomyn gece oksurtuyor beni.


  • pass  (03.06.20 22:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.