[]

İphone 7 Plus Batarya Değişimi

Telefonu alalı 3 yıl olmuş. Garantisi filan bitmiştir sanırım. Bunun bataryasını yetkili serviste mi değiştirmeli yoksa iyi bir telefoncuda mı ?

Bi de herkes hep bir ağızdan deji diye bi markadan bahsediyor gerçekten çok mu iyi yoksa reklam mı

Not : Kendim değiştiremiyorum, bi tane 6 plus parçaladım.

 
götür yetkili servise parasını ver orijinali ile değiştirsinler. en azından üç beş ay sonra başın ağrımaz, faturan olur fişin olur hak ararsın bi durum olsa. öbür türlü toptan sıkıntı.


  • foolrules  (03.06.20 12:21:26) 
Git Apple Store'da değiştir kafan şişmesin sonra.


  • noluyo yaa  (03.06.20 12:38:59) 
Deji pili alıp telefoncuda değiştirin.

Telefoncular 5 dolarlık pil takıyor telefona.
  • aynabugusu  (03.06.20 12:43:43) 
Ben sözüm ona iyi bir telefoncuda değiştirdim. 15 gün sonra batarya şişti telefon yandı çöp oldu.


  • bahtiyar  (03.06.20 12:47:48) 
Telefoncudaki piller 5 dolar ama belki çinde 1-2 dolara aldıkları pil. Çok kalitesiz. Ama şans işi biraz


  • efruz  (03.06.20 12:53:51) 
320 tl imiş fiyat bence yetkili serviste değiştir.


  • jelly bear  (03.06.20 13:01:56) 
kendin değiştiremiyorsan yetkili serviste değiştirt tabi.

çünkü telefoncu sana muhtemelen dandik pil takacak, çıkma pil takacak vs. sonra pili patladı bunun gibi falan hurafelerle gelip başkalarına yardımcı olmaya çalışacaksın.

daha önce de yazdım yine yazayım tüm pillerimi kendim alır kendim değiştiririm. deji falan da uydurmaca aliexpress'de iyi yorum almış fiyatı da uygun bir pili alır geçerim. böyle çakmanın çakması markalara pek güvenmeyin adam 5 dolara alıyordur sorun olmaz etiketler satar 12 ay sonra gider 2 dolarlık pil alır elinde patlar.. aman diyeyim.

2 dolara pil olmaz zaten. ama 10 dolar falan iyidir misal. sen bunu kendin takamadığın için neredeyse 5 kat fark vereceksin (bu da en dandik pili bile taksan 10 yıllık pil masrafın be) ben hayatta yapmaz düzgün takmayı öğrenirdim ama kendin bilirsin tabi.
  • ozdek  (03.06.20 15:53:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.