[]

Kredi ile ev almak hakkında bir soru

bursa'da tapusu bana ait 3.5 katlı apartmanın 2. katında tek başıma yaşıyorum. alt kat dükkan + küçük daire, 3. kat sıfır boş duruyor..

merak ettiğim, kredi ile güzel bir ilçeden sıfır daire alıp oraya taşınıp rahat etsem. şu anda oturduğum 3.5 katlı daireyi kiraya versem ayrı ayrı, en kötü aylık 3.000 tl kira alsam ve bu kira ile kredimi ödesem..

sizce iyi yapar mıyım? şu anki evim çok büyük, boş ve sevdiğim bir ilçede değil, temizligide zor oluyor...

görüşlerinizi bekliyorum...

 
kiracıyla ugrasmayı istemezsin. satıp almayı dene.


  • sizofren06  (02.06.20 13:52:58) 
ben olsam kiraya verirdim, kira çok tatlı bir şey:)


  • ikcı  (02.06.20 14:13:15) 
İyi hesaplanırsa baya güzel fikir, hem güzel mühite hem yeni daireye taşınacaksın. Hem de ödemeler bitince bir mülkün daha olacak.

Tek dezavantaj problemli kiracı olursa sıkıntı, onu da düzgün seçersen sıkıntı çıkmaz inşaallah.
  • John Bloor  (02.06.20 14:25:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.