[]

Ankaralılar toplanın yardım gerek

Ankarada kızılaya yakın ailenin oturabileceği mahalleler nerelerdir. Ankaraya çok gittim geldim ama yaşamadığım için nerede ev tutulur hangi mahalesi iyidir bilmiyorum. o yüzden kızılaya servisle 30 dakikayı geçmeyecek yerlerden ev tutmam gerek sahibinden aratıyorum ama hiç bir fikrim yok bana mahalle adı verecek arkadaşlara çok dua ederim.




 
bütçe meselesi tabii ki ama aklıma ilk gelen en iyi alternatif ayrancı oluyor.


  • floydian  (02.06.20 11:29:32) 
Ben de çok bilmiyorum ama birkaç yıl önce ablam Dikmen'de oturuyordu. Kızılay'a 10-15 dakika araçla. Bence çok güzel bir yer.


  • himmet dayi  (02.06.20 11:30:58) 
Ayrancı hoşdere civarı..ama binaları eskidir. Dolmuş hattı üzerinde. Az katlı ufak bahçeli ara sokaklarda çok sevimli evler var direkt caddeden asla tutmayın ara sokak huzurlu olur

Biraz yukarı birlik yıldızda daha yeni binalar var. Dolmuş otobüs yine var çok az uzar yol

Dikmen semti de bir alternatif olabilir.

Muhitte ne aradığınız önemli.
Elit komşu, sakin muhit mi vs yine yazışırız
  • photo85  (02.06.20 11:35:09) 
Pahalı elit : Mustafa Kemal, Hoşdere, Yıldız, Birlik (Çankaya)
Orta elit : Dikmen, Ayrancı, Öveçler (Çankaya), Gazi, Varlık Mah. (Yenimahalle)
Ucuz : Subayevleri, Etlik, Aşağı Eğlence, Güneşevler(keçiören), Kolej, Kurtuluş(Çankaya)
Çok ucuz: Abidinpaşa (mamak)
  • benfakirdegilim  (02.06.20 11:47:55) 
dikimevi, demirlibahçe


  • sizofren06  (02.06.20 11:59:00) 
Neden kimse küçükesat dememiş? Yaşlı aile dolu etraf. 1.kattan ve cop kutularından uzakta bir daire bakın. Çünkü çöpler genelde kapı önüne atılıyor, saatlerce orada kalıyor. Ayrancı belki böyle değildir.


  • banacevaplazım  (02.06.20 15:05:01) 
küçükesat önerilir. hem ucuz hem merkezi hem multikulti bir semttir


  • Dubzilla  (02.06.20 17:42:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.