[]

Burada ne anlatıyor ?

Translate ile denedim ama ne demek istediğini anlamadım. Özet değil de çeviri yapabilecek var mı ?

In 2017, when then-Veterans Affairs Secretary David Shulkin was selected, White House chief of staff Reince Priebus gave him a call several days before the joint address to Congress to ask him to serve as the designated survivor. Hours before the speech, the Secret Service spirited him away to an undisclosed location, where he watched the address on TV. At the time, Shulkin was 17th in the line of succession to the presidency, next to last, just before the Homeland Security secretary. He remained at a secret location until the president and others in the line of succession had been safely returned to their homes.


 
2017 yilinda o zamanki emekli askerler kurulu sekreteri david shulkin secildiginde, Beyaz Saray Personel muduru Reince Priebus, Kongre'ye ortak teklifle, onun bir ic karisiklik halinde baskanin yerine vekalet edecek kisi olarak hizmet etmesini istemeden birkac gun once ona telefon etti. Konusmadan saatler once, Gizli servis aciklanmayan bir mekana gizlice goturdu onu. O sirada, Shulkin baskanliga vekalet hiyerarsisinde 17'nci siradaydi, sondan bir onceki sira, Anayurt Guvenlik sekreterinden once. baskan ve vekalet siralamasindaki diger herkes guvenli bir sekilde evine donene kadar da gizli bir mekanda kaldi.


  • baldur2  (02.06.20 10:52:39 ~ 10:58:00) 
Üstteki çeviride kongreye ortak teklifle kısmı yanlış. Bilginize.


  • catch the arrow  (02.06.20 12:05:45) 
oradan emin olamamistim zaten hatta dilbilgisi olarak bir eksiklik bile olabilir emin degilim. dogrusunu yaz bari?


  • baldur2  (02.06.20 12:12:31) 
2017'de, o zamanın gazi işleri bakanı david shulkin göreve seçildiğinde, beyaz saray genel sekreteri reince priebus, kongre'ye ortak seslenişten birkaç gün önce, atanmış başkan vekili olarak görev almasını istemek için onu aradı.

homeland security secretary'ye de iç güvenlik bakanı denilebilir.
  • sanat guresi  (02.06.20 13:53:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.