[]

Babam bana ev al dedi

Faizler düşmüş. Ayda ödeyebileceğim para 5000 6000 falan. Bu paraya sosyoekonomik seviyesi görece iyi ve merkezi hangi semtte nasıl bir ev alınabilir? Anadolu yakasını pek bilmiyorum. Avrupa yakası daha iyi olur. Çok merkezi değilse de arabamı park edebileyim ve arabamla merkeze kolayca gelebileyim en azından. Şehir İstanbul.

Not: Hayalimde hep tekfen bomonti estetiğinde bir yerde oturmak var ama öylesi bu paraya zor sanırım.


 
Ayda ödeyebileceğiniz miktar gayet iyi. Ödeme gücünüz varken bu faiz oranlarıyla ev almak çok mantıklı bir hareket olur. Semt bilmem Ankara'dayım ben. Ankara'ya ne kadar uzak o kadar iyi Avrupadan alın :P


  • benfakirdegilim  (02.06.20 10:12:59) 
Ayda 6 bin liraya, yeni kamu banka faizi hesabıyla, 10 yıl vadeli alabileceğin kredi tutarı 720bin lira civarı olur. İstediğin gibi bir ev bulursun biraz da şansla.


  • Bruce  (02.06.20 10:49:04 ~ 10:55:07) 
tekfen bomonti benim de hayalim ara ara yürürken önünden geçip bi iç geçiriyorum.

Ayda 6K ödemeyle maks. 700binlik bi eve çıkılabiliyor eğer elinde birikim yoksa, bu şekilde bakarsak her iki yakada da 1+1 istediğin semtte oturabilirsin. Ama 2+1 bakıyorsan pek güldürmez.

Kredi faizleri sadece almak isteyene düşmediği için, tüm evlerin fiyatı da paralelinde arttı. Saçma sapan Şişli Perihan sokakta 1,25Milyona ev satıyolar. Delilik!
  • lcha  (02.06.20 10:57:07 ~ 10:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.