[]

yurtdışından kitap siparişi

Merhaba,

Pandora kitabevi'nden Almanya'ya kitap siparişi vereceğim fakat kargo ücreti 872 tl tutuyor. kitap yurdunda ise bu ücret 233 tl. fakat kitap yurdu aradığım birçok kitaba sahip değil.

Pandora'dan siparişi vereceğim sanırım ama kargo bayağı pahalı bence.

Alternatif bir yöntem var mıdır sizce?

 
Kitabı Türkiye de birine gönderin o göndersin size? Ptt kargo falan daha uygun olur herhalde


  • senolll  (02.06.20 06:06:27) 
kitapyurdu'nda pandemi nedeniyle bir süredir birçok kitapta stok sorunu var, eksik kitaplar sık sık ekleniyor ama yine tükeniyor. bekleyebilirseniz eksik kitaplar stoklara girer. alternatif olarak bkm kitaba da bakabilirsiniz. türkiye'den birine kargolatmak da diğer bir seçenek.


  • deartheodosia  (02.06.20 08:51:06) 
E book


  • sta  (02.06.20 09:10:08) 
Kitapyurdu 30 euro çıkmış, normal sayılır, ptt 4 kg kargoyu bu paraya taşıyordu galiba.
hepsiburada da yurtdışına kargo yollamaya başlamıştı oraya da bakabilirsiniz.

  • atom karincanin torunu  (02.06.20 09:32:49) 
@demirkamil @sta çoğu kuramsal kitaplar. Onların e bookları yapılmıyor henüz.
@senoll evet fiyat sormak lazım, araştırayım
@dear... ve @atom bakayım, teşekkürler
  • a man alone  (02.06.20 10:03:17) 
www.kitabinabak.com
bu sitede aradığınız kitabın farklı kitabevlerindeki fiyat ve kargo karşılaştırmasını yaparak en uygununu bulabilirsiniz.
sonrasında bence de @senolll dediği gibi türkiyede bir yere sipariş verin, onlar size ptt kargo ile göndersin.
  • halanne  (02.06.20 11:35:44) 
abebooks.com'a da bakın, Türkçe kitaplar çıkabiliyor ve EU içinden bir satıcı bulursanız kargosu çok daha ucuza gelir.


  • kobuzchu kiz  (02.06.20 12:52:43) 
Almanya'da Türkkitabevi.de var, Amazon De UK'de dahi Türkçe kitaplar var. Türk kitabevinde zaten çoğu oluyor.

instagram.com
  • kaset  (02.06.20 19:50:31) 
@halanne bu site çok faydalıymış

@pasifik @kobuzchu @kaset yurtdışından türkçe kitap almak pek tasarruflu değil. 3-4 katı pahalıya satıyorlar. mesela tr'de 20 tl ise yurtdışında 8-9 euro. ve avrupa'daki tr siteleri teori ve kuramsal kitaplar satmıyor. kişisel gelişim, dini kitaplar, basit siyaset kitapları vs satıyorlar.
  • a man alone  (02.06.20 22:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.