[]

Katlanan bisiklet mi, değil mi?

Yaz aksamları sahil yolunda kullanmalık, cok uzak mesafeler için kullanılmayacak bir bisiklet arayısındayım. Ancak katlanan bisiklet mi almalıyım, normal bir şehir bisikleti mi karar veremiyorum. Artıları eksileri de cok bilmiyorum açıkçası.

Katlanan bisikletler çok mu uyduruk?

www.hepsiburada.com

Şu nasıldır mesela?

 
katlanabilir olması senin bir sorununu çözecek mi? genelde insanlar toplu taşımada götürebilmek için bu özelliğe ihtiyaç duyuyor. sen uzak mesafeye gitmeyeceksen, gittiğin mesafe sadece bisiklet sürmek için olacaksa hiç gerek yok. çünkü katlanır olması için bazı özelliklerden feragat edilmesi gerekiyor; boşuna etmiş olursun.


  • Bruce  (01.06.20 11:13:19 ~ 11:13:40) 
benim 2 katlanir bisikletim var. hem sabah evin onunden trene katlayip biniyorum hem trenden indikten sonra 20 dakika biniyorum. ayrica ev 1+1 oldugu icin tam boy bisikleti koyacak bi yerim yok.

eger boyle ihtiyaclarin yoksa, normal bi bisiklet al. linkteki bisiklet 13 kilo, yani katladiktan sonra tasimasi hic hos degil. katlama mekanizmasi ne kadar kullanisli, gormek lazim.
  • try again fail again fail better  (01.06.20 11:20:41) 
katlanan bisikletlerin iki teker arası mesafesi az ve küçük tekerleri normal bisikletlere göre daha yüksek manevra kabiliyeti sağlıyor, sahil gibi yürüyüş yapanların bisikletlilerin yoğun olduğu yerlerde daha kullanışlı bir sürüş sağlıyor

almadan önce sürme fırsatın olsa demek istediğimi anlarsın, sana belki uyar belki uymaz
  • freebird5406_2  (01.06.20 11:20:58) 
kron fd 750 katlanır bisiklet var ben de, gayet memnunum.

sahilde kullanıyorum, yeri geliyor hız yapıyorum yeri geliyor sakin sahin deniz havası alıyorum. katlayıp vapurda yanımda taşıyorum. evde de kilere koyuyorum ne yağmur ne çamur etkilenmiyor. kaş tatilimde de arabanın bagajıyla yanımda gelecek.

bianchi 20 folding tavsiye etmem açıkçası, dahon öncelikli ikinci kron.
  • redeath  (01.06.20 11:20:59 ~ 13:11:36) 
ben katlanabilir bisiklet kullaniyorum. tam bir cehennem otobuse koy devrilmemesi icin ugras etc. ama yararli mi bazi durumlarda evet. birkac kez korsana 35 lira vermek zorunda kalmadim.


  • charlotte blanc  (01.06.20 11:26:11) 
3-4 senedir katlanir bisiklet kullaniyorum.

evinde kucuk bir yerde tutabilmek,
toplu tasimaya sorunsuz binebilmek(minibusler bile sorunsuz aliyor),
bir mekana gidersen katlayip masanin altina koyabilmek

icin katlanir alinir. eger bisikleti saklayacak yerin varsa ve toplu tasima kullanmayacaksan katlanira gerek yok. katlanir bisiklet uzun yolda da cok efektif degil.

Bianchi'yi bilmiyorum, dahon var bende cevremdekilere de onu oneriyorum.
  • fakyoras  (01.06.20 11:39:23 ~ 11:40:16) 
Sahilde sürüş amaçlı katlanır bisiklet kullanıyorum, asansörle çıkarıp indirmek de çok pratik, yer konusu da. ama uzun yol, daha çok yol gibi durumlarda konforsuz kalabilir. bu durumda kendi adına konforun tanımlamalarına bakman lazım, bi kafede oturup kahve içerken de yanında olması büyük konfor bence.


  • amelie poulain  (01.06.20 12:36:53) 
Carraro flexi 121 öneririm. Fiyat olarak ilandaki ürün ile yakın.


  • pepélepew7  (01.06.20 13:01:11) 
Bianchi nin rengi çok güzel retro falan da. Bu işin ustası dahon. İyi bir bisikletciye git. 2. El katlanabilir dahon ayarlasin sana. Bakımları yapılmış vs.

Mosso ve dahon kullandım. Dahon Mercedes, mosso Renault Clio gibi kalıyor. Selenin altından pompa falan çıkarmıştı bisikletçi. Görünce şaşırmıştım pek anlamayan biri olarak.

Ama Bianchi'nin duruşu çok güzel evet. Beni de cezbediyor her zaman. Ama Kullanmadığım için yorum yok.

Dahon iyidir.
  • westblack  (01.06.20 13:55:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.