[]

Dermokozmetik satan online siteler

Merhaba,
Dermokozmetik urunleri satan siteler ne kadar guvenli? buralardan alisveris yapanlar yorumlayabilirse cok sevinirim. Ayni sitelerin trendyolda da urun satisi oluyor ama acikcasi guvenemiyorum nedense bir turlu.
Bahsettigim siteler recete, dermoeczane. baska da bilmiyorum.


 
ürünleri ilk eczaneden alırdım baktım çok giydiriyolar artık internet alışverişi yapıyorum. ürünleri tanıdığım için de orijinalliğinden yana sıkıntı yaşamadım hiç. ama trenyolun orijinal ürün konusunda ( dermokozmetik) kötü bir ünü var. orijinal gelmediği de olmuş.
benim kullandığım sayfalar: dermoeczanem, turuncukasa, dermokozmetika, farmereyon. ama son zamanlarda da hepsiburadadan ( kırmızıbeyazz vs) aldığım oldu. yine memnun kalmıştım.

  • kestane gürgen palamut  (01.06.20 12:59:59) 
Dermoeczanem ve Kozmela'dan alışveriş yapıyorum. Ürünlerin orijinalliği konusunda sıkıntı yaşamadım.


  • old possum  (01.06.20 13:25:40) 
dermoeczane ve receteyi kullandim. orijinallik ve teslimat konusunda sorun yasamadim.


  • in vino veritas  (01.06.20 13:48:24 ~ 13:48:51) 
Dermoeczanemden cok uzun yıllardır alisveris yapiyorum cok memnunum. Orijinallik veya son kullanma tarihi konusunda hic sorun olmadi. Müşteri hizmetleri de gayet ilgili. Receteden de 1 2 kere alisveris yaptim onda da sorun yasamadim. Kozmelayi high end urunler icin tavsiye etmem. Son kullanma tarihiyle ilgili sorunlarim oldu. Bi kere de urunu aldim odedim sonra stokta yok diye arayip iptal ettiler ve o sirada baska siteden indirimi de kacirmis oldum sayelerinde. Dermomarket de dermoeczanemle kardes site sahipleri ayni.


  • hindistan cevizi  (01.06.20 13:52:48) 
Dermoeczanem ve farmareyon kullandım. Eczacılar sürekli "onlar hep sahte satıyor" diye pislik atıyor ama bana sahte ürün geldiğini düşünmüyorum. Farmareyon'dan 30 liraya aldığım diş fırçasını 65-70 liraya satıyor eczacı; eczaneden alışveriş yapacak kadar zengin değilim.


  • wish i could find a way to disappear  (01.06.20 14:48:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.