[]

Vodafone'un tarifemi değiştirmeme konusunda öneriler?

Merhaba duyuru,

2 ay falan önce yıllardır inatla faturasızda tuttuğum hattımı faturalıya geçirdim, çünkü 3 ay deneme süresi vardı ve bu süre içinde hiçbir ücret ödemeden cayma bedeli olmadan eski faturasız tarifeme dönebileceğim söyleniyordu.

Neyse bu hafta yeni bir ev tuttum, ve orada vodafone hiç çekmiyor diğer tüm operatörler sapasağlam. Aradım deneme süresi içinde çıkış yapmak için;

dijital asistanla 5dk uğraştıktan sonra,
müşteri temsilcisini çıkmaya emin olduğuma, çabalarının nafile olduğuna, benim iyiliğimi düşünmeyi bırakıp istediğimi yapmasına ikna etmem bir 15 dakika aldı (o sırada balkondan atlasam ölsem hattımı kapatmış olurlar mı yoksa fatura devam eder mi onu sorguluyordum)

8 kez de evet onaylıyorum dedim.

Ha bir de güncel faturama ek olarak tertemiz bir 130tl masraf çıkardılar ama o kadar bıkmıştım ki içimden lanet olsun dedim dışımdan onaylıyorum dedim.

Birkaç gün içinde tamamlanır dediler. Ama dünden beri ne bir sms ne bir bilgilendirme geldi, vodafone yanımda da hala aynı. Acaba 15 haziran'da sürenin geçmesini mi bekliyorlar kontrat kitlemek için?

Tecrübesi olan var mı bekleyeyim mi? Ya da hiç uğraşmadan operatör mü değiştireyim?

 
vodafone faturasıza geçtiğinizde yine de operatör değiştirmeyecek misiniz zaten? sonuçta hat yine çekmeyecek.

ne bedel çıkartırlar bilmiyorum ama operatör değiştirmek en mantıklısı gibi duruyor.
  • belkider  (31.05.20 15:37:20) 
Şimdi değiştirsem, deneme sürenizden sonra iptal etmediniz alın size nurtopu gibi 12 aylık kontrat yaparlar mı onu merak ediyorum bir yandan da.


  • aguen  (31.05.20 15:47:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.